Tunsori cu breton: Fotografii cărora nu le veți putea spune nu.

Bretonul este un element foarte important al unor tunsori. Acest lucru este confirmat de faptul că, de-a lungul anilor, tot mai multe femei optează pentru tunsorile cu breton.

Există mai multe tipuri de breton: lung, scurt sau mediu, filat sau cu volum, iar fiecare persoană își alege tipul de breton care consideră că i se potrivește. Pentru aceasta vă recomandăm să consultați galeria noastră foto în care veți găsi mai multe tunsori frumoase.

Dar înainte de aceasta trebuie să analizăm mai detaliat fiecare tip de breton. Pentru un look mai elegant vă recomandăm să alegeți un breton lateral care se potrivește aproape fiecărui tip de față. În acest caz scopul scopul stiliștilor este de a alege un breton lateral care se va integra bine în coafura aleasă.

Tunsori cu breton: pe care să-l alegem, liber sau lung?

Puteți opta pentru un breton lung, în stilul anilor 60 care li se va potrivi femeilor care au părul drept, fin sau cu firul gros. Nu vă recomandăm acest tip de breton, dacă aveți părul foarte creț, deoarece va fi o diferență prea mare dintre breton și restul coafurii. Printre numeroasele avantaje ale acestui breton putem enumera faptul că acesta vă poate modela chipul.

Bretonul lăsat liber, fără aranjare, este un element care vă va oferi o notă dinamică și rebelă. Printre numeroasele avantaje ale acestui breton este faptul că acesta se poate adapta cu ușurință tuturor tipurilor de față și, pe lângă aceasta, nu necesită aranjare.

Un alt tip de breton este cel scurt care vă va întineri imediat și, ca și celelalte, vă va modela fața, ascunzând cu succes unele mici imperfecțiuni.

Pentru următorul sezon puteți alege un breton foarte scurt în stil francez, unul simetric sau unul lung.

Vă recomandăm, însă, să nu cădeți în ispită, dacă aveți fața rotundă sau dacă părul este foarte creț.

Vă propunem în continuare câteva modele de tunsori care v-ar putea ajuta să vă alegeți coafura perfectă.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.