Tunsori chic pentru doamnele 50+: 10 modele superbe

Orice femeie dorește să aibă mereu chipul frumos și sufletul tânăr. Femeia îngrijită este frumoasă și arată minunat la orice vârstă!

La cincizeci de ani, desigur, nu veți purta ceea ce vă avantaja la 25; va trebui să vă schimbați stilul. Pentru aceasta va trebui să porniți de la tunsoarea potrivită.

Tunsorile favorite ale doamnelor mature sunt cele scurte. Părul lung nu mai este atât de actual deoarece ar putea să vă îmbătrânească. O tunsoare scurtă vă va face să păreți mai tânără, energică și stilată.

Redacția noastră vă propune zece modele de tunsori scurte pentru a vă putea inspira.

1. Mai întâi de toate vă sugerăm să optați pentru tunsorile cu volum la ceafă, deoarece nu veți avea nevoie de foarte mult timp pentru aranjare; astfel veți putea crea singură coafura perfectă: lejeră și ușor neglijentă, foarte modernă.

2. Una dintre tunsorile cele mai preferate este Pixie, de aceea nu ezitați să o alegeți (dacă vi se potrivește după forma feței)! Veți arăta impecabil, mai ales dacă veți opta pentru o colorare modernă a firelor.

3. În tendința este și asimetria, nu uitați de ea! Aceasta se poate realiza pe orice lungime a părului. Veți arăta minunat! Și mai are un avantaj: se poate aranja foarte ușor.

4. Dacă aveți părul des, vă place volumul, atunci un astfel de model de coafură vă va avantaja fără îndoială. În acest caz va fi suficient să vă uscați părul utilizând produse de styling.

5. Dacă preferați tunsorile clasice, ar trebui să încercați Carre, care este mereu actuală. Dacă veți alege varianta cu firele alungite, veți arăta mult mai tânără și veți ascunde unele mici imperfecțiuni ale ovalului feței.

6. Un alt model pentru doamnele care au decis să-și scurteze părul: tunsoarea Bob. Alegeți lungimea care vă avantajează și nu ezitați! Nu veți petrece prea mult timp în fața oglinzii deoarece se aranjează destul de ușor și veți arăta mereu minunat.

7. Nu uitați: culoarea parului joacă un rol important ca și tunsoarea. Decolorarea firelor vă va oferi cu siguranță prospețime și volum părului Dumneavoastră.

8. Tendințele naturale sunt foarte actuale. Prin urmare culorile cât mai naturale, o ușoară neglijență și bretonul oblic sunt alegerea perfectă.

9. Dacă preferați părul blond, nu utilizați prea multe produse de styling, coafura ar trebui să pară cât mai naturală!

10. Doamnele care nu consideră că timpul pentru a experimenta a rămas în urmă, au dreptate. Nuanțele de roz sunt admise și la vârste mai înaintate. Este important să alegeți nuanțele potrivite și să nu optați doar pentru o singură culoare.

După cum puteți vedea, există o mulțime de coafuri elegante. Este important să găsiți un meșter bun care să vă aleagă tunsoarea și culoarea ideală.

Fi/i mereu tânără și frumoasă!