Tunsori moderne, cu care veți arăta mai tânără și mai suplă.

Pentru a ne menține mereu tinere și frumoase trebuie să avem grijă de pielea noastră, să ne menținem greutatea, să ne alimentăm sănătos și să practicăm sportul. Dacă vă doriți o întinerire imediată, să știți că există o soluție: tunsoarea care vă va întineri și va face să arătați mai supla!

Am pregătit special pentru Dumneavoastră câteva tunsori „magice”.

Bucle lejere.

Acest stil, pe lângă faptul că vă va întineri, vă va face să arătați mai feminină. Această tunsoare este potrivită pentru părul mediu sau lung.

Păr drept cu volum la rădăcini.

Este suficient să adăugați volum la rădăcini și veți obține coafura perfectă. Apropo, pentru mai mult volum puteți alege o tunsoare în cascadă asemănătoare cu ce a lui Jennifer Aniston.

Coafuri asimetrice.

O altă regulă importantă: părul aranjat perfect vă va face să păreți mai în vârstă, în timp ce stilul neglijent, asimetric vă va întineri și vă va împrospăta chipul.

„Coadă de cal“.

Această coafură nu iese niciodată din modă: coada joasă și câteva fire rebele vă vor ajuta să obțineți coafura perfectă.

Bob și Carre.

O alegere excelentă pentru orice vârstă este tunsoarea Bob și Carre. Pentru un efect mai alegeți tunsorile asimetrice, volumul suplimentar vă va pune în evidență trăsăturile frumoase, iar stilul jucăuș vă va întineri chipul.

Tunsori care vă vor face să păreți mai suple.

Tunsorile graduate. 

Dacă aveți părul lung, atunci vă recomandăm să alegeți tunsorile graduate care vă vor face mai suplă. Acest efect se obține grație lungimii diferite.

Bretonul lung.

O altă metodă este să optați pentru bretonul lung. Acesta vă va ajuta să ascundeți unele mici imperfecțiuni și vă va accentua trăsăturile frumoase ale feței.

Coafurile asimetrice.

Asimetria vă va ajuta să armoniza fața.

Carre texturat.

Dacă preferați tunsorile medii sau scurte, atunci Carre-ul texturat este opțiunea perfectă. Puteți purta părul drept sau cu bucle, veți arăta mereu extraordinar!

Bucle lejere.

Și buclele lejere vă vor ajuta să păreți mai suplă, vor conferi feței prospețime și vor masca zonele problematice.

Care coafură v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!