Tunsori care nu au nevoie de aranjare

Tunsorile care nu nevoie de aranjare sunt un mit sau o realitate? Există astfel de tunsori? Da, există și bucură femeile prin simplitatea lor. Alegând varianta cea mai potrivită pentru dvs., nu veți avea nevoie decât de câteva minute pentru aranjare. Să le analizăm pe fiecare în parte.

Bob

Părul scurt este perfect pentru tunsorile care nu au nevoie de aranjare. Bob este una dintre cele mai reușite variante. Această tunsoare se potrivește tuturor indiferent de vârstă și formă a feței. Însă părul trebuie să fie drept. Femeile cu păr ondulat sau creț vor avea nevoie de aranjare.

Dacă aveți părul foarte rar, optați pentru bob în scări. Chiar și pentru femeile cu păr des este un model foarte reușit.

Femeilor cu formă a feței mai puțin ideală li se recomandă bob asimetric, pentru a ascunde unele imperfecțiuni. Un element care va înfrumuseța tunsoarea este bretonul, fie dreaptă, fie pe o parte. Aceasta va ascunde ridurile de pe față și va îngustează fața lată.

Carre

Această tunsoare grafică cu linii drepte necesită minim efort pentru menținerea formei. Pentru a arăta la fel ca în imagini, pieptănați părul, uscați-l cu uscătorul pieptănând vârfurile în interior cu o perie rotundă. Puteți aplica puțin fixativ.

Atenție! Carre grafic va atrage sporită asupra feței. Dacă aveți unele defecte ce trebuie ascunse, alegeți un alt model.

La fel de popular este carre asimetric. Lungimea diferită arată foarte bine și nu necesită aranjare. Trebuie doar să spălați părul, să-l spălați și să pieptănați vârfurile în interior.

Recomandare! Multe femei aleg carre cu șuvițe alungite care arată frumos și elegant.

Tunsoare franțuzească

Este cea mai potrivită pentru femeile care își doresc volum, dar nu reușesc să-l aranjeze. Specialiștii trebuie să urmeze o tehnică specială de tundere.

Plus, această tunsoare arată foarte bine chiar dacă a crescut părul. Puteți merge la frizerie o dată la jumătate de an.

Rapsodie

Se potrivește de minune pentru păr dens și lung. Elementul distinctiv este diferența dintre lungimea de bază și șuvițele de la vârful capului, precum și scărirea în partea din față. Această tehnică conferă un aspect îngrijit și drăguț. Totodată, poate fi efectuată și pe păr creț.

Cascade „rupt”

Tunsoarea Cascade realizată pe un păr ondulat nu necesită aranjare dacă se folosește o anumită tehnică de filare. Aceasta conferă volum și nu veți mai avea nevoie de uscător. Cu cât este mai natural procesul de uscare, cu atât mai bine se va aranja. Avantajul Cascade este că poate fi realizat atât pe păr drept, cât și ondulat.

Sassoon

Este un model vintage cu o interpretare modernă care a devenit preferata multor femei. Clasicul Sassoon are și un breton scurt care este tuns în semicerc. Ultimele tendințe ale tunsorii Sassoon presupun tunderea în scări, asimetria sau breton alungit.

Cu această tunsoare tinerele își vor sublinia personalitate, iar cele mai în vârstă vor arăta mai tinere. Cu Sassoon părul va căpăta volum. Totodată este cea mai reușită modalitate de a ascunde defectele. Dacă este scurtă, deschide gâtul și înfrumusețează frumos fața. Dacă este de lungime medie, gâtul va rămâne ascuns. Unicul neajuns este că Sasson necesită corecția frecventă a lungimii. Plus, trebuie realizată de un profesionist.

Gavroche

Gavroche a apărut în lumea modei la sfârșitul anilor 60, după ecranizarea romanului „Mizerabilii”, de Hugo. Aspectul său revoluționar și îndrăzneț a cucerit rapid femeile de orice vârstă. Singura condiție – sunteți obligată să aveți un gât lung perfect și pomeți frumoși. Gavroche poate fi realizat pe orice lungime. Se potrivește de minune femeilor scunde și firave  cu trăsături fine ale feței.

Frizerul va tunde scurt tot părul, doar parte din spate va rămâne mai lungă. Se aranjează foarte ușor cu uscătorul. Puteți modifica ușor aranjarea prin adăugarea a mai mult volum la spate sau să aranjați în mod deosebit bretonul.

Garçon 

Dacă doriți o tunsoare pe care să nu o aranjați prea mult, atunci încercați Garçon. Frizerul filează mult bretonul, tâmplele și ceafa. Pentru părul foarte subțire se potrivește un contur zigzag, iar pentru pomeți lați – breton dens alungit.

Amatoarele de clasic piaptănă părul și aplică puțin fixativ sau gel. Însă majoritatea preferă un aspect rebel, puțin haotic. Dacă veți alege ținuta și machiajul corect, Garçon vă va reda o imagine nouă și veți crea impresia unei femei active și încrezătoare.

Atenție! Forma tradițională a acesteia nu va putea ascunde neajunsurile, iar femeile cu fața rotundă sau pătrată ar fi bine să renunța la Garçon.

Pixie

Pixie va conferi un aspect sofisticat, feminin și foarte drăguț. Aceasta se potrivește foarte bine femeilor cu față slăbuță și trăsături fine. Cu Pixie orice păr va arăta mai voluminos, de aceea este o adevărată salvare pentru părul subțire. Tunsoarea deschide gâtul și linia bărbiei, de aceea aceste zone trebuie să fie perfecte. Femeile care aleg această tunsoare arată tinere și îndrăznețe, deschise și senzuale!