Tunsori care modelează ovalului feței

O tunsoare potrivită poate face adevărate minuni. Aceasta poate modela ovalul feței, ascunzând pomeții sau bărbia proeminentă. Pentru aceasta trebuie să vă găsiți un coafor de încredere care să vă ajute să găsiți tunsoarea perfectă.

La moment există 7 tipuri de tunsori moderne.

Tunsoarea bob.

Această tunsoare este perfectă pentru corectarea ovalului feței. Un alt avantaj al său este că nu necesită prea multă aranjare, iar o ușoară neglijență îi va oferi și mai mult farmec.

Pixie asimetric cu volum.

Și această tunsoare este perfectă pentru a echilibra trăsăturile feței. Michelle Williams, spre exemplu, ne-a demonstrat acest lucru. Sau Audrey Hepburn, care a făcut furori când a apărut tunsă pixie.

Shaggy.

Această tunsoare a devenit populară în ultimii ani. Avantajul său este că alungește vizual gâtul și modelează forma obrajilor.

Tunsori în scări, cu breton oblic și șuvițe scurte în zona feței.

Puteți obține un efect minunat datorită scurtării șuvițelor din zona feței, dar, în același timp, nu veți renunța la lungimea părului. Această tunsoare a devenit, în ultimii ani, preferata actriței Jennifer Aniston.

Bretonul oblic poate ascunde o frunte lată sau o bărbie proeminentă.

Bob lung cu breton oblic.

Datorită bretonului oblic fața va părea mai îngustă și mai feminină. Emma Stone, spre exemplu, preferă această tunsoare.

Pe lângă acesta, tunsoarea dată va ascunde cu succes primele riduri, iar bretonul va echilibra fruntea lată.

Carre în scări.

Tunsoarea carre vă va ajuta, cu ajutorul șuvițelor de lungime diferită, la modelarea ovalului feței. Coafura dată împrospătează fața, adăugând-i un aspect tineresc și jucăuș.
Jennifer Lawrence arată perfect cu această tunsoare.

Bucle mari.

Cu cât coafura este mai voluminoasă, cu atât fața Dumneavoastră va părea mai feminină, iar linia bărbiei mai moale. Julia Roberts a purtat mai mult timp astfel de coafură.

Pentru a avea o coafură impecabilă, nu uitați să mergeți cel puțin o dată în lună la coafor.