Tunsori care întineresc femeile trecute de 35 de ani: 16 modele perfecte

Oricare femeie își dorește să rămână tânără și atrăgătoare. O tunsoare potrivită poate ascunde câțiva ani, poate arăta tenul mai proaspăt și mai tânăr. Din acest articol puteți afla, ce tunsori întineresc femeile după 35 de ani.

Tunsori care întineresc

Tunsori scurte

Tunsorile scurte alese corect fac o femeie mai interesantă. Această lungime, însă, nu se potrivește tuturor. Faceți un simplu test. Aveți nevoie doar de riglă și creion. Poziționați rigla vertical pe mijlocul urechii, iar creionul apropiați-l de barbă în poziție orizontală. Apoi priviți ce distanță arată creionul. Dacă este mai puțin de 5.7 cm, puteți să vă tundeți părul scurt, dacă este mai mare, atunci purtați părul lung.

Tunsoare scurtă cu urechile deschise

Pixie cu bretonul într-o parte

Tunsoarea „capac”

Tunsoarea Garcon

Este o tunsoare mereu actuală și foarte populară printre femeile europene. Cel mai bine se potrivește doamnelor slabe cu trăsături fine ale feții. Optați pentru această tunsoare doar dacă nu aveți riduri profunde, deoarece ea vă deschide fața complet și evidențiază toate neajunsurile. O tunsoare Garcon efectuată corect adaugă eleganță și rafinament imaginii Dvs.

Garcon pe părul drept

Garcon pe părul creț

Tunsoare scurtă cu o aranjare dezordonată

Carre

Majoritatea stiliștilor consideră carre-ul o tunsoare universală, capabilă să ascundă neajunsurile exteriorului și să întinerească. Există foarte multe variații. Pentru a obține o imagine perfectă este suficient să o potriviți cu trăsăturile feții, urechilor și grosimea gâtului. Pentru a arăta mai tinere, realizați o tunsoare dezordonată. De asemenea puteți decolora părul. Astfel veți arăta mai tânără cu 5-7 ani.

Carre clasic voluminos cu breton

 

Carre clasic neted cu breton

Tunsori pentru păr de lungime medie

O tunsoare potrivită și realizată corect pe o lungime medie a părului vă ajută să ascundeți vârsta reală. Atenție! Părul trebuie să fie îngrijit, strălucitor, fără vârfuri despicate. Evitați volumul exagerat. Cel mai bine este să aveți niște șuvițe lejere sau o cosiță fishtail.

Cascadă

O frumoasă cascadă de păr este potrivită atât pentru domnișoare, cât și pentru femeile 35+. Există mai multe variații. Forma bretonului, poate face această tunsoare să arate inedit. Stiliștii consideră că ea arată cel mai bine în zona ovalului feții. Aranjați părul cu un styler.

Cascadă medie

Cascadă fără breton pe lungime medie a părului

Cascadă cu breton pe lungime medie a părului

Carre scărit pe lungime medie

Unii frizeri consideră carre-ul scărit pe lungime medie unul din variantele cascadei. Dar este greșit. Această tunsoare realizată corect nu are nevoie de o aranjare minuțioasă. Chiar și după o simplă uscare părul va arăta îngrijit, iar aspectul „neascultător” doar va accentua feminitatea.

Carre scărit cu breton

Tunsori asimetrice

Tunsorile asimetrice, după părerea stiliștilor, de asemenea au un efect „antiîmbătrânire”. Dar nu orice femeie are curajul să poarte o astfel de tunsoare extravagantă. Aici nu există reguli clare, de aceea puteți realiza cele mai îndrăznețe fantezii. Chiar dacă mulți consideră că tunsoarea asimetrică este de preferat să se facă pe părul neted și drept, frizerii profesioniști pot realiza și pe părul creț o tunsoare asimetrică.

Carre asimetric

Tunsoarea asimetrică scurtă și texturată

Tunsoarea asimetrică scurtă cu breton original

Tunsorile care îmbătrânesc

De obicei tunsorile care îmbătrânesc cu 5-7 ani sunt pe părul lung. Cele mai nereușite modele, după părerea stiliștilor sunt următoarele tipuri de aranjare a părului.

Părul neted și drept

Părul lipsit de volum îmbătrânește oricare femeie. Buclele naturale sunt cele mai potrivite.

Coadă de cal

Este greșit să credeți că părul strâns coadă se potrivește oricărei femei. După 35 de ani, părul strâns în coadă îmbătrânește și evidențiază neajunsurile feții. Renunțați la coadă și aranjați părul în stil grecesc sau faceți o cosiță în funie (Rope Braid).

O alegere perfectă pentru femeile timide

La vârsta de 35+ stiliștii recomandă să uitați de părul lung. Lungimea părului până la umeri este perfectă. Culoarea părului la fel contează. Pentru a părea mai tânără cu 2-3 ani, vopsiți părul cu câteva nuanțe mai deschis sau vopsiți doar câteva șuvițe. Toate aceste schimbări de imagine ar trebui să le încredințați unui stilist profesionist.