Tunsori care mă întineresc în această vară! Arăt proaspăt, stilat și nu regret nimic…

Femeile sunt niște ființe gingașe și ușoare. O dată cu sosirea verii ele își doresc o schimbare. Începeți cu podoaba capilară. Tunsorile scurte sunt o tendință modernă în 2017. Puteți să vă luați rămas bun de la părul lung. Fasingur.info a selectat cele mai reușite tunsori care, cu siguranță, vă vor avantaja.

стрижки на короткие волосы для женщин

Tunsori scurte moderne pentru femei

1. Bob

Greșiți dacă credeți că Bob-ul elegant a ieșit din modă. Această tunsoare se potrivește tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și anotimp al anului. Lungimea o puteți alege după preferințe.

короткие стрижки 2017

Bobul tradițional se îngrijește foarte ușor și îți păstrează forma o perioadă mai lungă după aranjare.

короткие стрижки для девушек

2. Lob

Tunsoarea Lob este varianta alungită a Bob-ului clasic. Se pare că este cea mai întrebată variantă. Lob se potrivește tuturor fără excepții. El subliniază feminitatea posesoarei sale.

короткие стрижки

Lungimea acestei tunsori este foarte universală și practică. Părul poate fi ondulat, îndreptat, dezordonat sau puțin zburlit. Un aspect modern îți este garantat.

короткие стрижки лоб

3. Carre

Carre-ul gingaș este cel mai actual. Este hitul anului 2017! Această tunsoare se potrivește tuturor doamnelor, deoarece subliniază trăsăturile frumoase și feminine ale feței.

короткие стрижки каре

În acest sezon este foarte răspândită asimetria, fiind o inovație a carre-ului.

короткие стрижки без челки

4. Tunsoarea scurtă cascadă

Această tunsoare este varianta perfectă pentru cei care nu pot să se mândrească cu un păr bogat. Este o tunsoare universală și ajută la crearea diferitelor aspecte. Subliniază trăsăturile gingașe ale femeii.

короткие стрижки волос

De asemenea, tunsoarea graduală ascunde foarte bine ridurile.

градуированная стрижка на короткие волосы

5. Garçon

Această tunsoare scurtă uneori sperie femeile, dar ea este capabilă să sublinieze trăsăturile frumoase ale posesoarei. Garcon se potrivește atât tinerelor, cât și femeilor mai în vârstă pe care le întinerește vizibil.

короткие стрижки а ля гарсон

Important! Nu trebuie să pierdeți prea mult timp cu aranjarea! Dacă veți ondula unele șuvițe, veți crea o imagine romantică.

короткие стрижки гарсон

6. Pixie

Această tunsoare a anilor 60 va fi un adevărat hit în 2017. Specificul tunsorii Pixie este combinarea șuvițelor de diferite lungimi, gât și urechi descoperite. Iar șuvițele rebele redau un aspect jucăuș.

стрижка пикси на тонкие волосы

Tunsoarea se potrivește de minune posesoarelor de păr subțire, deoarece vor da volum coafurii. Dacă doriți o schimbare radicală, vă recomandăm tunsoarea Pixie.

стрижка в стиле пикси

Toate aceste tunsori sunt universale și foarte feminine, chiar dacă sunt scurte. Părul se usucă foarte repede, se aranjează ușor și nu vă împiedică să aveți un mod de viață activ.