Tunsori actuale care vor fi în top pe tot parcursul anului 2020

Înainte de a alege o tunsoare nouă trebuie să ținem cont de mai multe lucruri, precum stilul de viață, vârsta, ocupația, tipul de păr, trăsăturile faciale și stilul vestimentar.

Stiliștii ne recomandă, pentru acest sezon, să optăm pentru tunsori scurte sau de lungime medie.

Tunsorile care urmează vor fi în top pe parcursul întregului an.

1.

Tunsoarea Paj.

Această tunsoare se potrivește în special femeilor cu fața ovală și cu părul drept și neted. Femeile cu păr ondulat sau cârlionțat ar trebui să caute alte soluții.

2.

Este o coafură îndrăzneață și stilată, care vă va accentua individualitatea.

3.

Tunsoarea Carre.

Această tunsoare nu-și pierde pozițiile de top. Puțină ondulare, o culoare frumoasă și un breton după gust și veți arăta impecabil.

Tunsoarea Carre scurtă se potrivește în special femeilor cu trăsături fine. Este foarte important să alegeți lungimea corectă în funcție de tipul feței.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Tunsoarea Pixie.

Această tunsoare este preferata femeilor îndrăznețe, active și energice.

Dacă doriți să încercați acest tip de tunsoare, vă recomandăm, mai întâi de toate, să găsiți un coafor de încredere care să țină cont de trăsăturile feței Dumneavoastră. Aceasta vă va putea oferi, cu siguranță, cele mai bune sfaturi și vă va ajuta să găsiți coafura perfectă care vă vă evidenția frumusețea chipului.

Pentru fața rotundă se va potrivi perfect un breton oblic care o va alungi vizual. Dacă aveți ochii mari, îi puteți scoate în evidență cu ajutorul unui breton până la nivelul ochilor. Dacă aveți față ovală, puteți experimenta orice fel de tunsoare.

11.

12.

13.

Tunsoarea Bob.

Această tunsoare minunată se potrivește tuturor femeilor. Există câteva tipuri de Bob: asimetric, alungit, în scări etc.

Tunsoarea Bob arată excelent și în combinație cu Carre. Aceasta este o tunsoare excelentă pentru femeile cu față triunghiulară, alungită sau ovală.

14.

15.

16.

Sezonul estival este perfect pentru actualizări și schimbări de imagine.