Tunsori 2020 – vezi care este coafura potrivită, dacă ai peste 40 de ani!

La orice vârstă, femeile doresc să fie frumoase și atrăgătoare. Tunsoarea aleasă corect vă garantează o imagine impecabilă. Nu contează ce lungime de păr aveți deoarece stiliștii recomandă diverse opțiuni de tunsori moderne pentru femeile trecute de 40 de ani. Alegerea corectă a tunsorii întinerește și ascunde imperfecțiunile legate de vârstă.

Principalele tendințe în materie de tunsori:

În acest an se poartă buclele lejere sau părul văluros. Sunt actuale tunsorile graduate, carre-ul și bobul lung.

Dacă sunteți posesoarea unui păr ondulat, nu ezitați să alegeți o tunsoare graduată. Nu vă puteți imagina fără breton? În acest sezon, bretonul se bucură de maximă popularitate.

Bretonul asimetric, clasic drept, oblic, cu marginea curbată, bretonul de diferite lungimi (de la scurt până la cel mai lung). Stiliștii recomandă să-l alegeți pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Tunsoarea Carre este în vogă și în anul 2020. Este o tunsoare feminină, elegantă și vă oferă un plus de prospețime. Va conferi volum părului dvs chiar dacă aveți părul subțire.

Tunsoarea Bob conferă feminitate și eleganță.

Tunsoarea Pixie este potrivită tuturor femeilor, de orice vârstă. Această coafura va da volum părului și totodată va scoate în evidență trăsăturile faciale. Vă conferă un look proaspăt și tineresc la orice vârstă și un stil care vă ajută să vă simțiți bine.

Tunsoarea capac se aseamănă cu Pixie, deosebindu-se prin forma dreaptă de tăiere a părului. Femeile cu textura fină a părului au nevoie de o astfel de tunsoare.

Dacă vă doriți să fiți unică, stiliștii recomandă să alegeți tunsoarea „Sasson”. Acesta subliniază perfect trăsăturile faciale și este ideală pentru femeile cu păr des și subțire.

În plus, această tunsoare conferă un aspect natural.

Tunsoarea Garçon este perfectă pentru femeile de afaceri, deoarece este o coafură clasică care adaugă eleganță și rafinament imaginii. Este ideală pentru femeile cu fața rotunjită și triunghiulară, precum și posesoarele de păr gros.

Printre cele mai practice și variate rămân a fi tunsorile bob-carre.

Aceste tunsori nu prevăd dificultăți de aranjare cu mult gel sau lac de păr. În același timp, versatilitatea tunsorii vă permite să creați un look elegant pentru o orice eveniment.

Tunsoarea Bob, clasică cu breton rămâne a fi la modă, dar se bucură de popularitate și versiune mai îndrăzneață: firele alungite, asimetrice precum și stilul neglijent.

Bob-carre alungit corectează vizual forma feței și conferă un aspect romantic.

Tunsoarea în cascadă este una dintre tunsorile cele mai versatile la modă în 2020. Aceasta poate fi realizată atât pe părul scurt cât și pe cel lung, și se potrivește oricui.

În ceea ce privește nuanțele care sunt la modă în acest sezon, acestea prevăd aplicarea diferitelor tehnici de vopsire a părului care vă permit să obțineți rezultate uimitoare.

Vopsirea părului în diferite tehnici permite trecerea culorilor dintr-o nuanță, în alta.

Paleta de culori este variată, de la nuanțe naturale la cele mai neobișnuite. Principala regulă care trebuie respectată est tranziția treptată a culorilor. Prin urmare, tehnicile de bază ale vopsirii sunt ombre, sombre, balayage, shatush.

Oricare nu ar fi tunsoarea sau culoarea părului aleasă, nu uitați de propriul stil, tipul feței și stilul de viață. Scopul  oricărei coafuri și tunsori este de a sublinia individualitatea și naturalețea fiecărei femei.