Tunsoarea scurtă a Monicăi Bellucci a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna modei de la Milano, marcată de strălucirea unor branduri celebre precum Gucci, Versace, Prada, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani și alții este un eveniment foarte așteptat de toată lumea. Luxul și eleganța atrag atenția tuturor designerilor, a actorilor celebri, a muzicienilor, într-un cuvânt a tuturor vedetelor.

Un astfel de eveniment este greu de imaginat, desigur, fără prezențe care uimesc publicul, precum apariția, de această dată, la prezentarea de modă Dolce & Gabbana a actriței italiene Monica Bellucci, cunoscută și admirată în întreaga lume care știe mereu cum să ne impresioneze prin stilul și eleganța sa. Ajunsă la frumoasa vârstă de 54 de ani, Monica Bellucci a avut curajul să încerce o nouă tunsoare, Bob, care, după părerea noastră, i se potrivește de minune deoarece îi subliniază tinerețea și frumusețea incomparabilă.

Actrița a participat la prezentarea de modă Dolce și Gabbana la Săptămâna modei de la Milano, unde a purtat un costum alb de inspirație masculina, purtat cu o bluză neagră transparentă. Ochelarii de soare și cerceii rotunzi de aur i-au oferit foarte mult farmec și mister divei în vârstă de 54 de ani.

1. 

2.

3.

4. 

Monica Bellucci a demonstrat foarte clar că și la 54 de ani putem arăta impecabil! Aparițiile sale au fost spectaculoase la Săptămână Modei de la Milano, eclipsându-le pe vedetele cu 20-30 de ani mai tinere decât ea.

De aici este clar că actrița a decis să înceapă un nou capitol din viața ei, cu această nouă tunsoare.

Vă place noul look al Monicăi Bellucci? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!