Tunsoarea pixie scurtă, medie și cu breton. O selecție de fotografii care să vă inspire

Tunsoarea pixie este comodă și versatilă. Deși, la prima vedere, pare că toate tunsorile pixie sunt la fel, nu este adevărat. Există foarte multe modele interesante și stilate.

În acest articol vă vor arăta posibilitățile pe care le oferă această tunsoare minunată.

Tunsoarea pixie scurtă.

Pixie este o tunsoare scurtă, dar nu neapărat foarte scurtă. Dacă nu vă place să pierdeți prea mult timp în fața oglinzii pentru a vă coafa părul, să știți că această tunsoare ar putea fi anume pentru Dumneavoastră. Se aranjează foarte simplu și este practică în viața de zi cu zi (mai ales vara).

Vă prezentăm o selecție de fotografii care v-ar putea inspira să alegeți această tunsoare minunată.

1.

2.

3.

4.

5.

Tunsoarea pixie de lungime medie.

Dacă vă plac tunsorile scurte, dar nu vi se potrivesc, o soluție perfectă ar fi tunsoarea pixie de lungime medie. Această tunsoare are mai multe avantaje. Lungimea medie vă oferă posibilitatea să vă coafați părul cum doriți: drept, ondulat sau creț!

6.

7.

8.

9.

10.

Tunsoarea pixie cu breton. 

Aceasta este alegerea pe care o fac multe femei: bretonul lateral, pe lângă faptul că este stilat, vă încadrează fața și vă va ajuta să obțineți o coafură frumoasă și aranjată.

11.

12.

13.

14.

15.

Pentru a avea întotdeauna un păr frumos vă recomandăm să optați pentru această tunsoare comodă și modernă, potrivită pentru femeile cărora nu le place să piardă prea mult timp în fața oglinzii. Indiferent de tipul de păr pe care îl aveți, cu puțină spumă de păr veți crea o coafură stilată și îndrăzneață.

Vă place această tunsoare?