Tunsoarea Pixie cu volum potrivită pentru doamnele de după 45 de ani

Înainte de a alege o tunsoare se recomandă să țineți cont de trăsăturile feței și de stilul Dumneavoastră de viață.

Dacă doriți să arătați mai tânără și mai elegantă, fără a depune prea mult pentru aranjarea părului, alegeți tunsoare Pixie, care este frumoasă și foarte practică.

Pixie scurt în zona tâmplelor sau cu tâmplele rase.

Dacă faceți parte din categoria femeilor curajoase care doresc să atragă atenția, această tunsoare este perfectă pentru Dumneavoastră.

1.

2.

3.

4.

5.

Pixie cu breton oblic. 

Această tunsoare este potrivită pentru doamnele cu fața rotundă, deoarece bretonul oblic alungește vizual fața. Dacă fața este ovală, puteți opta pentru un breton oblic scurt.

6.

7.

Stiliștii le recomandă femeilor mature să opteze pentru tunsoarea Pixie, care se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă. Această tunsoare va conferi volum părului Dumneavoastră și totodată vă va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței.

Pixie pentru părul ondulat sau creț.  

8.

Dacă aveți părul creț sau ondulat, alegeți această tunsoare comodă. Pentru aranjarea zilnică veți avea nevoie doar de o spumă și de câteva minute.

9.

10.

11.

Pixie alungit.

Pentru a distrage atenția de la schimbările legate de vârstă și a modela ovalul feței, alegeți tunsoarea pixie alungită cu breton. Aceasta vă va ajuta să ascundeți ridurile de pe frunte, atrăgând atenția asupra ochilor.

12.

Tunsorile scurte au un efect anti-îmbătrânire excelent, dacă nu vă este frică să renunțați la părul lung, alegeți tunsoarea Pixie! Această tendință a anului 2020 vă va ajuta să păreți mai tânără, mai îndrăzneață mai modernă și mai feminină.

Vă place această tunsoare? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!