Tunsoarea Pixie cu breton: noi propuneri, toate pentru anul 2019!

Vă propunem o nouă colecție care conține cele mai bune tunsori pixie pentru acest an!

Vă plac tunsorile pentru părul scurt? Atunci nu puteți pierde nici într-un caz aceste tunsori pixie: moderne, îndrăznețe și tinerești.

V-ați întrebat vreodată de ce tunsoarea pixie este preferata multor fashioniste?  

Deoarece se aranjează destul de simplu, este originală și feminină.

Care este tunsoarea care vi se potrivește? 

Dacă doriți să încercați acest tip de tunsoare, vă recomandăm, mai întâi de toate, să găsiți un coafor bun care să țină cont de trăsăturile feței Dumneavoastră. Aceasta vă va putea oferi, cu siguranță, cele mai bune sfaturi și vă va ajuta să găsiți coafura perfectă care vă vă evidenția frumusețea chipului.

Dacă aveți fața rotundă, încercați un breton oblic care o va alungi vizual. În cazul în care aveți ochii mari, îi puteți scoate în evidență cu un breton care să fie până la nivelul ochilor. Dacă aveți față ovală, puteți experimenta orice fel de tunsoare.

Modele de tunsori pe care să le utilizați ca model!

Vă propunem, în continuare, o selecție care conține 27 de modele de pixie pe care le-ați putea arăta coaforului Dumneavoastră.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

În acest sezon vor fi actuale modelele de pixie în care părul arată cât mai natural, iar frumusețea părului poate fi subliniată cu niște culori moderne și originale.

Multe fashioniste aleg această tunsoare atât pentru viața cotidiană, cât și pentru diferite evenimente deoarece Pixie poate fi aranjată atât în stil clasic cât și mai rebel.

V-a fost utilă selecția noastră? Ați găsit vreo tunsoare pe care ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!