Tunsoarea italianca: alternativa superbă a tunsorii cascad

Încă din secolul 20 a apărut o nouă variantă a tunsorii cascada – tunsoarea italiană. Cascada obișnuită este suplinită cu un fel de căciuliță care dă o notă de volum și eleganță. Avantajul principal este universalitatea sa. Ea se potrivește tuturor femeilor. Ea se menține în top mai mult de 30 de ani. Din acest articol veți afla despre avantajele și caracteristicile specifice ale tunsorii italiene.

Avantaje

Tunsoarea italiană se bazează pe tehnica cascadă. Elementul distinctiv este așa numita „căciuliță” care creează forma tunsorii. Șuvițele din față îmbracă foarte frumos fața, iar cele din spate cad ușor pe spate.

Tunsoarea italiană este foarte cunoscută printre femeile de orice vârstă și profesie. Mai mult, acest model este preferatul și vedetelor de la Hollywood. Jessica Alba, care se consideră etalonul feminității și eleganței, a ales o variantă pentru părul mediu. Frumusețea ei a fost suplinită de bretonul pe o parte care pune în evidență liniile și conturul tunsorii.

Tunsoarea italiana a devenit și preferata actriței americane Lindsay Lohan care a optat pentru varianta pe păr lung. Aceeași variantă a realizat-o și  Charlize Theron doar că pe păr scurt. Care este totuși secretul tunsorii italiana?

  • Universală. Tunsoarea se consideră universală, deoarece se potrivește pentru toate tipurile de păr. Arată bine și pe păr scurt și pe păr lung. „Avrora”, o altă denumire a tunsorii, poate fi purtată și de femeile cu bucle neascultătoare. Exemplu:  Charlize Theron.
  • Aranjare simplă. Pentru a aranja părul aveți nevoie doar de uscător și o perie rotundă. Cu ajutorul lor veți da volum coafurii. Puteți să experimentați și să-l ondulați.
  • Este o tunsoare care se potrivește pentru multe ocazii. Veți arăta frumos atât la o sărbătoare, cât și la o întâlnire de afaceri.
  • „Avrora” se potrivește pentru orice tip de față. Ea subliniază trăsăturile frumoase ale feței și ascunde defectele.
  • Această tunsoare nu are nevoie de corecție permanentă. Chiar și șuvițele crescute vor arăta natural și nu vor atrage atenție altora.
  • „Avrora” se combină cu orice tip de breton.
  • Varietate de modele. Datorită unei variații bogate de modele, puteți să vă alegeți cea care vă avantajează cel mai mult. Ea se potrivește atât pentru părul lung, cât și pentru cel scurt.

Păr scurt

Italiana subliniază stilul unic al fiecărei femei. Acest model arată foarte bine pe părul scurt. Această tunsoare își păstrează volumul în orice situație.

Puteți experimenta cu diferite modele. În fiecare zi puteți încerca ceva nou.

Păr de lungime medie

„Avrora” pentru părul lung este o variantă clasică a tunsorii care va înfrumuseța fiecare femeie.

Acest model arată foarte bine dacă este vopsit în șuvițe.

Păr lung

„Avrora” pe păr lung arată foarte elegant. Multitudinea de scărițe dă volum și părului subțire și celui dens. Cu o astfel de coafură puteți fi originală în fiecare zi prin aranjarea părului în diferite moduri.

Fiți mereu frumoase și zâmbitoare!