Tunsoarea „Cascadă”: întinerește, înnobilează și arată destul de natural! 27 de idei excelente

Tunsoarea cascadă pentru păr de lungime medie

Tunsoarea cascadă este și în prezent una dintre preferatele femeilor deoarece întinerește, pare naturală și frumoasă, mai ales pe părul de lungime medie.

Echipa noastră a selectat mai multe informații despre caracteristicile acestei tunsori și vă propunem, în continuare, să vă inspirați din aceste imagini. Încercați să experimentați!

Caracteristicile și avantajele acestei tunsori

Tunsoarea cascadă are mai multe avantaje, de aceea este preferata doamnelor cât și a coafezelor.

— Tunsoarea cascadă se potrivește tuturor doamnelor și domnișoarelor indiferent de forma feței. Dacă aveți fața rotundă această tunsoare va alungi fața. Dacă aveți pomeții evidenți vă va ajuta să vă faceți trăsăturile feței mai fine precum și dacă aveți fața de formă triunghiulară. Fruntea prea lată se poate ascunde sub un breton lateral sau „rupt”.

— Această tunsoare nu necesită să fie reînnoită la fiecare două săptămâni deoarece părul va crește uniform și va arăta foarte bine; astfel nu va trebui să mergeți prea des la salon și veți putea economisi astfel banii și timpul prețios.

— Tunsoarea cascadă se aranjează foarte ușor deoarece nu necesită prea multe produse de styling și aparate speciale. Dacă aveți prea puțin la dispoziție dimineața, atunci această tunsoare este o opțiune ideală pentru Dumneavoastră.

— Datorită firelor de păr de lungime diferită, cascada vă va întineri cu câțiva ani!

— Este o tunsoare ideală pentru toate tipurile de păr; este perfectă mai ales pentru părul subțire, moale și neascultător deoarece creează volum suplimentar.

— Este potrivit pentru orice ocazie, fie că este vorba de o nuntă, de un alt eveniment solemn, de întâlniri de afaceri etc. deoarece această coafură arată întotdeauna elegant..

Tehnica de realizare

Cascada este una din tehnicile de tunsori complexe. Cu toate acestea nu-și pierde din popularitate.

Este o tunsoare multi-strat, fiecare nivel („scăriță”) are o lungime proprie. Anume aceste „scărițe” ajută la crearea volumului. Cele mai scurte șuvițe de păr sunt în partea de sus a cascadei și se alungesc treptat. Numărul acestor „straturi” depinde de lungimea părului și de preferințele clientei.

La cererea clientelor coafura poate fi realizată sub formă de șuvițe „rupte” sau drepte. În primul caz coafura va părea mai îndrăzneață, mai seducătoare și excentrică, iar în al doilea va fi mai elegantă, feminină și rafinată.

Aranjare

Avantajul acestei tunsori constă în faptul că se aranjează foarte simplu, o puteți face doar cu degetele! Coaforii recomandă acest lucru după spălarea părului, chiar pe părul umed. Veți obține, astfel, o coafură foarte naturală.

Cascada arată extraordinar și dacă veți ondula părul, deoarece buclele vor fi la diferite nivele, ceea ce-i va conferi coafurii volum și totodată lejeritate și eleganță.

Și vă puteți usca pur și simplu părul cu un uscător și să-l fixați cu fixativ; veți obține astfel o coafură simplă cu șuvițe drepte!

Vopsire

Tunsoarea cascadă este una dintre puținele tunsori care arată perfect cu orice nuanță și metodă de vopsire cum ar fi balayage, shatush, ombre și alte tehnici mixte. Coafura va părea mai naturală, mai elegantă și mai modernă datorită tranzițiilor de culori.

Stiliștii mai recomandă vopsirea părului de lungime medie în culori complexe: cupru, roșu, blond-căpșun. Astfel de nuanțe arata foarte natural și atrăgător.

Tunsoarea cascadă de lungime medie este foarte actuală în noul sezon. Nu este doar o coafură frumoasă dar și o modalitate de a camufla unele mici defecte ale feței.

Cu o astfel de tunsoare veți arăta mereu bine îngrijite, feminine și moderne!