Tunsoarea Carre în anul 2020: opțiuni la modă pentru părul lung și pentru diferite forme a feței

Care lung va fi la mare căutare în acest sezon, datorită versatilității, feminității și eleganței sale.

Este important, atunci când alegeți această tunsoare, să țineți cont de forma feței, o coafură aleasă corect ne va scoate în evidență atuurile și ne va ascunde imperfecțiunile. accentuează avantajele aspectului și ascunde defectele.

Fața triunghiulară. 

Dacă aveți fața triunghiulară, este mai bine să optați pentru o tunsoare alungită în zona feței și puțin mai scurtă la ceafă. Această tehnică va face trăsăturile feței mult mai feminine.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Fața pătrată.

Lungimea optimă este până la linia pomeților sau puțin mai jos. Renunțați la tunsorile uniforme, este mai bine să alegeți o tunsoare texturată, cu șuvițe „rupte”, care vă va face trăsăturile mult mai fine.

9.

10.

Fața rotundă.

Cel mai potrivit model de coafură este, și în acest caz, cel alungit. Această tehnică vă va ajută să vă modelați chipul. Optați pentru o tunsoare uniformă sau pentru una asimetrică, cu o cărare pe diagonală.

11.

12.

13.

14.

15.

Fața ovală.

Dacă aveți fața ovală, puteți alege orice tunsoare, inclusiv orice lungime. Unicul lucru de care ar trebui să țineți cont este structura șuvițelor. Dacă părul este subțire, alegeți o tunsoare cu volum.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Alegerea bretonului în funcție de forma feței.

Tunsoarea Carre lungă va arăta perfect cu diferite tipuri de breton. De aceea vă puteți alege bretonul, ținând cont de aspectul și stilul Dumneavoastră. Un breton lung și drept va fi foarte feminin, unul filat va fi romantic, iar unul scurt și drept va fi perfect pentru stilul de afaceri.

Dacă aveți fața rotundă, este mai dificil să alegeți un breton potrivit. Puteți opta pentru unul oblic sau să renunțați, în genere, la breton.

24.

Revelionul este excelent pentru a vă schimba look-ul, de aceea vă recomandăm să mergeți la coafor pentru a vă alege tunsoarea perfectă.