Tunsoarea BOB – top 6 coafuri elegante și moderne, ideale pentru acest sezon!

Tunsoarea Bob arată superb. Indiferent dacă aveți păr des sau subțire, pentru o lungime medie este o coafură perfectă. Pregătiți-vă o ceașcă de ceai sau cafea, relaxați-vă și urmăriți toate ideile pe care le-am colectat cu drag pentru dvs. Aceste tunsori sunt superbe, elegante și moderne. Există și modalități de a le face să pară mai puțin oficiale. Ce veți alege dvs: ombre, bucle sau un bob simplu, dar elegant? Iată care sunt cele 6 varianții de top a tunsorii Bob:

1. Bob pentru părul blond  

O opțiune excelentă! Nu va lăsa nici un trecător indiferent față de aspectul dvs uimitor.

2. Bob pe părul întunecat 

Există multe opțiuni, inclusiv ocazionale și mai puțin obișnuite a acestei coafuri. O puteți purta cu bucle sau chiar cosițe. Celebritățile se folosesc adesea de acest model de tunsoare pentru ocazii oficiale. În combinație cu rochia de seară arată perfect!

3. Nuanțe intense pentru o coafură specială 

Tendința acestui sezon sunt culorile și nuanțele îndrăznețe ale părului. Datorită imaginației și inspirației dvs, puteți obține o coafură specială, transformându-vă toate visele în realitate.

4. Blondă stilată și elegantă 

Culoarea deschisă a părului este clasică pentru femeile de toate vârstele. Această opțiune este perfectă pentru orice ocazie și stil de viață. Începând de la o serbare cu prietenii, până la o întâlnire oficială, veți fi în centrul atenției.

5. Coafuri atractive pe părul scurt 

Încercați o tunsoare scurtă pentru a arăta excelent. Coafura scurtă vă va întineri grozav. Dacă acest lucru este relevant pentru dvs, alegeți această variantă de tunsoare. Cu siguranță, vă veți simți mult mai tânără.

6. Șuvițe pe părul mai scurt 

Dacă aveți tunsoarea puțin mai scurtă, puteți adăuga niște șuvițe de nuanță caramel, ce arată fascinant pe părul castaniu. O opțiune perfectă ar fi dacă amestecați șuvițe de nuanțe irizante pe părul blond sau folosiți șuvițe întunecate pe părul brun deschis.

Care este alegerea dvs pentru acest sezon?