Tunsoarea bob în scări: 22 de modele elegante

Acesta este exact cazul când forma clasică a unei tunsori capătă un stil și un impact absolut nou.

Specialiștii afirmă că tunsoarea bob se potrivește tuturor! Important este să alegeți corect lungimea, volumul și bretonul, care este un element foarte important al oricărei coafuri. Varianta în scări permite sublinierea personalității și scoaterea în evidență a frumuseții chipului dvs.

Denumirea de bob în scări se datorează modului în care se aranjează vârfurile șuvițelor de păr, care se potrivesc armonios cu forma clasică a tunsorii. Bineînțeles ca și bază a tunsorii se ia bobul clasic, lungimea căruia se alege în funcție de parametrii feței și ai părului.

1. Bob în scări pentru păr scurt

Trebuie să menționăm că variantele scurte de bob abia de acoperă lobul urechii și descoperă liniile gâtului, deplasând accentul spre zona maxilarelor. Această variantă este foarte potrivită pentru domnișoarele cu o constituție gingașă și un oval al feței alungit. Dacă vi se pare că fața dvs. este ceva mai rotundă sau nu doriți să descoperiți zona gâtului, atunci puteți opta pentru o soluție la fel de bună, cea cu lungimea până la umeri.

2. Tehnica tunsorii bob în scări

Aspectul și grația tunsorii depind practic în totalitate de abilitățile coaforului. Orice mișcare greșită a foarfecelor poate fi decisivă pentru o tunsoare ratată, de aceea alegeți cu mare grijă profesionistul la care apelați.

3. Tunsoare bob în scări cu breton

Bretonul, în diversele sale forme, aduce oricărei coafuri un plus de personalitate. Și să nu uităm că tendințele actuale definesc stilul ce va fi popular încă mulți ani înainte.

După ce spălați capul, uscați puțin părul și aranjați-l ușor pentru a fi gata să ieșiți din casă. Pentru ocazii mai oficiale vârfurile se orientează spre interior, în rest optați pentru orientarea spre exterior, care este foarte populară acum.

Ce părere aveți despre o astfel de tunsoare? Împărtășiți-ne impresiile dvs. în comentarii!