Tunsoarea Bob în scări: 15 modele din care să vă inspirați în sezonul de vară 2020

Dacă doriți să vă schimbați tunsoarea, vă recomandăm să alegeți un model interesant, original, conform ultimelor tendințe precum tunsoarea bob.

Tunsoarea Bob în scări.

Această tunsoare se potrivește oricărei vârste și oricărui tip de păr. Aceasta este, de fapt, o reinterpretare a bobului clasic. Tunsoarea dată este foarte practică și foarte feminină.

Această tunsoare poate fi personalizată în funcție de trăsăturile Dumneavoastră: mai lungă sau mai scurtă, cu breton sau fără etc.

1.

Specialiștii afirmă că tunsoarea Bob se potrivește tuturor! Important este să alegeți corect lungimea, volumul și forma bretonului, care este un element foarte important al oricărei coafuri.

2.

3.

4.

5.

Culori recomandate.

Toate nuanțele sunt perfecte pentru această tunsoare.

6.

7.

Aranjarea acestei tunsori nu necesită mult timp sau multe ustensile, veți avea nevoie doar de un uscător de păr, de o perie rotundă și de spumă de păr. Pentru a crea o coafură mai sofisticată puteți folosi placa, bigudiurile sau ondulatorul, cu ajutorul cărora veți obține o coafură minunată.

8.

Multe doamne și domnișoare visează să aibă părul lung care, cu siguranță, arată foarte bine. Dacă ritmul rapid al vieții nu vă permite acest lucru, soluția perfectă este această tunsoare modernă și practică.

9.

10.

În acest sezon va fi în top lungimea medie a acestei tunsori. Nu ezitați, experimentați! Veți arăta minunat!

11.

12.

Varianta în scări permite sublinierea personalității și scoaterea în evidență a frumuseții chipului Dumneavoastră.

13.

Această tunsoare, pe lângă faptul că se potrivește tuturor femeilor, ascunde cu succes unele imperfecțiuni ale tenului.

14.

15.

Ce părere aveți despre o astfel de tunsoare? Împărtășiți-ne impresiile Dumneavoastră în comentarii!