Tunsoarea Bob în 2020: cum să vă alegeți coafura perfectă.

Ați observat deja? Celebritățile au început sa dea preferință tunsorilor mai scurte. Parul frumos și lung, arată, desigur, minunat, dar necesită foarte multă îngrijire, în timp ce un Bob alungit arată foarte bine și necesită mai puțin efort.

1. Avantajele Bobului alungit.

Femeile din ziua de astăzi au învățat cum să combine frumusețea și comoditatea. Tunsoarea Bob alungit este una foarte feminină și elegantă și va arata extraordinar, dacă veți alege o colorare modernă.

Dacă alegeți această tunsoare, vă veți putea aranja singură părul și, în plus, acesta vă permite să creați o mulțime de coafuri.

Această tunsoare se potrivește pentru toate tipurile de păr. Consultați-vă cu coaforul Dumneavoastră pentru a găsit tunsoarea perfectă.

2. Lungimea și vopsirea. 

Alegeți lungimea optimă pentru a vă simți mereu comod. În plus o colorare modernă vă va scoate din anonimat și veți arăta perfect.

3. Aranjarea.

Această tunsoare vă va ajuta să ascundeți unele mici imperfecțiuni. Dacă aveți nasul mai lung, se recomandă să alegeți un breton mai voluminos.

Această tunsoare va arăta minunat atât cu bucle cât și cu părul drept.

4. Vârstă recomandată pentru această tunsoare.

Pentru această tunsoare nu există limite de vârstă, se potrivește oricui.

5. Observați cum se schimbă aspectul după această tunsoare.

Această domnișoară arată extraordinar după ce a ales tunsoarea Bob: bretonul oblic, lungimea diferită îi întineresc chipul, o fac să pară mult mai stilată.

6. Bobul stratificat.

Observați cât de bine arată această tunsoare! Mai ales dacă veți alege culoarea blond; veți arăta mult mai tânără și vă veți simți atrăgătoare și frumoasă.

7. Bob cu părțile laterale alungite.

Pentru ca părul să vă încadreze fața, alegeți această tunsoare care vă va face mai expresivă.

8. Bob scurt.

Dacă doriți o schimbare, încercați această tunsoare: este foarte feminină, ușoară și frumoasă.

9. Concentrați-vă pe culori.

Stiliștii ne recomanda să alegem culorile mai aprinse. Dacă preferați culorile reci, să știți că ele vor fi la modă și în acest an. Încercați nuanța de albastru-argintiu care este una proaspătă și elegantă.

10. Pentru fața rotundă.

Dacă aveți fața rotundă, alegeți lungimea până la mijlocul gâtului. Încercați mai multe stiluri de aranjare a părului. Cărarea trebuie să fie în dreapta sau în stânga.

11. Tunsoarea Bob este perfectă pentru domnișoarele curajoase.

Această coafură este una îndrăzneață și vă va ajuta să obțineți rezultatele dorite, deoarece vă face mai încrezute.

12. Părul ondulat.

După cum am mai menționat, tunsoarea Bob se aranjează foarte ușor. Pentru a merge la un eveniment solemn va fi suficient să vă ondulați singură părul. Veți obține o coafura uimitoare și naturală.

Este minunat faptul că moda modernă ne permite să fim frumoase cu un efort minim. Bobul alungit este tunsoarea perfectă pentru femeile care vor să-și trăiască viața din plin fără pierde prea mult timp pentru aranjarea părului.

Alegeți această tunsoare și nu veți regreta!