Tunsoarea bob-carre: cele mai noi tendințe

Fiecare domnișoară își dorește să arate îngrijit, stilat și modern. Pentru a obține o astfel de imagine nu este suficient doar să urmărești tendințele noi în domeniul modei și al tunsorilor, deoarece tot ce s-a purtat până în 2018 nu mai este actual.

Una dintre tunsorile clasice care se poartă mereu și va fi în top .

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Avantajele tunsorii bob-carre

Această tunsoare se potrivește oricui, indiferent de exteriorul femeii . Plus, ascunde imperfecțiunile tenului.

7.

8.

9.

10.

Diversitatea modelelor accentuează ochii sau alungesc vizual fața rotundă.

11.

12.

13.

14.

Aranjarea acestei tunsori nu necesită mult timp sau multe ustensile, veți avea nevoie doar de un uscător de păr, o perie rotundă și niște spumă de păr. Pentru a crea o coafură festivă folosiți placa, bigudiurile sau ondulatorul. Cu ajutorul lor veți obține niște șuvițe romantice sau o aranjare dezordonată.

15.

16.

17.

18.

Bob-carre pe părul scurt

Multe domnișoare visează să aibă părul lung care, cu siguranță, arată foarte bine. Însă dacă ritmul rapid al vieții nu vă permite acest lucru, soluția perfectă este tunsoarea modernă bob-carre.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Evitați modelul drept al acestei tunsori, optați pentru o filare ușoară, asimetrică. De exemplu, puteți rade zona tâmplei sau cefei. Chiar dacă lucrați într-un oficiu, dar vă doriți o astfel de tunsoare, o puteți realiza. Un stilist cu experiență va executa un model al tunsorii care să se transforme în funcție de situație.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Bob-carre pe lungimea medie a părului

Mulți consideră că această tunsoare poate fi realizată doar pe părul scurt, dar greșesc. Mai mult, în acest an lungimea medie a tunsorii bob-carre va fi în top. Nu ezitați, experimentați!

31.

32.

33.

34.

35.

Exclusivitatea tunsorii constă în faptul că se potrivește tuturor tipurilor de păr. Părul des va arăta ușor și texturat. În același timp tunsoarea efectuată pe părul subțire va arăta mult mai voluminoasă.

36.

37.

38.

39

Combinația dintre această tunsoare și breton, la fel devine actuală. Totuși este bine să optați pentru variantele asimetrice, alungite sau filate.

40.

41.

42.

Bob carre alungit

Tunsorile clasice arată mereu superb. Domnișoarele, însă, doresc ceva deosebit. Pentru a crea o imagine feminină, dar rebelă, optați pentru modelele bob carre alungite. De aceea, această tunsoare este preferată de vedete.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.

51.

Bob carre alungit, de asemenea, are foarte multe varietăți.

52.

53.

54.

55.

56.

57.

58.

59.

60.

Tunsorile în scări

Fiecare domnișoară își dorește schimbări. Tunsoarea în scări este cea mai potrivită pentru a împrospăta imaginea obișnuită și a conferi părului volum. Lungimea părului nu se schimbă în totalitate, dar veți scăpa de vârfurile despicate.

61.

62.

63.

64.

Scările se fac pe stratul superior al părului, ceea ce creează volum. Șuvițele din față pot fi lăsate lungi. Pentru a obține o tunsoare expresivă vopsiți șuvițele cu câteva nuanțe mai deschise.

65.

66.

67.

68.

Bob carre cu breton

Stiliștii recomandă să renunțați la bretonul drept și des.

69.

70.

71.

72.

Stiliștii recomandă să evitați bretonul dens, deoarece Aranjarea acestuia necesită timp și îndemânare. În acest an vor fi populare modelele de breton tuns asimetric, filat, oblic sau alungit.

73.

74.

75.

76.

Tunsori creative

Una din tendințele cele mai îndrăznețe ale sezonului vor fi tunsorile creative. Stiliștii recomandă să completați coafura cu o tâmplă sau ceafa rasă. Puteți opta pentru desene și ornamente în aceste zone sau combinația culorilor.

77.

78.

79.

80.

Strângând părul veți obține varianta îndrăzneață a tunsorii. Dacă veți aranja părul corect, tunsoarea va fi potrivită pentru birou. De asemenea, puteți face niște șuvițe romantice cu ajutorul plăcii.

81.

82.

83.

84.

Bob carre este o tunsoare avantajoasă pentru domnișoarele moderne. Purtând această tunsoare veți arăta modern, îndrăzneț și fresh. Totul depinde de modul de aranjare și starea de spirit a dvs.