Tunsoare LOB-carre: 5 idei moderne! Alege modelul care ți se potrivește!

Lob sau bob lung este o variantă de carre ascuțită, însă cu forme mai feminine. Această tunsoare este ideală pentru cele care nu-și doresc schimbări radicale, dar vor să fie în pas cu moda. Coco Chanel și Elizabeth Taylor au purtat astfel de tunsori. Astăzi este purtată de cele care vor să fie la modă. Noi am găsit cinci variante de succes ale acestei tunsori. Trebuie doar să alegeți modelul potrivit!

1. Asimetric cu capetele mai deschise la culoare

Este perfect pentru doamnele cărora le place efectul ombre și nu au timp să meargă prea des la un hair stilist. Părul va fi natural fără a fi necesară vreo corecție. Mai mult, capetele deschise la culoare dau părului viață, la fel ca buclele ușoare.

2. Cu breton

Veți arăta foarte bine cu această tunsoare. Important să o purtați liber, să nu îndreptați părul cu placa, ci să aplicați doar puțin din produsele de fixare.

3.  Cu șuvițe care îmbracă fața

Dacă a crescut bretonul, înseamnă că puteți alege această variantă de carre, când bretonul este în jurul feței. Șuvițele din jurul feței pot fi mai deschise, iar dvs. veți arăta mai vioi și mai de vară.

4. Cu 50 de nuanțe de auriu

Cu toții știm că părul asiatic, dacă este vopsit, capătă o nuanță galbenă de care este greu să scăpați. Astfel, aveți opțiunea de a vă vopsi părul nu în blond, dar în galben ca mierea care arată foarte bine pe părul de lungime medie.

5. Formă dură

În acest model tunsoarea seamănă cel mai mult cu tradiționalul bob-carre, doar că părul este puțin mai lung. Spre deosebire de celelalte tunsori, aceasta se potrivește pentru părul perfect drept sau care este mereu aranjat în fiecare dimineață.