Tunsoare de tip Cascadă – perfectă pentru părul de orice lungime!

Tunsoare de tip cascadă mereu a fost actuală, iar anul acesta ea ocupă un loc de frunte în rândul celor mai populare coafuri. Adesea, aceasta este aleasă de fetele și doamnele cu părul scurt. Datorită faptului că lungimile de păr sunt diferite, puteți face diverse coafuri interesante. Mai mult ca atât, tunsoarea de tip cascadă se potrivește absolut fiecărei fete sau doamne, indiferent de tipul părului sau forma feței. Dacă alegeți forma potrivită, puteți chiar ajusta vizual unele trăsături ale feței, accentuând ochii.

Cu toate acestea, nu orice coafor poate face o astfel de tunsoare, deoarece aceasta necesită cunoașterea unor tehnici speciale. Prin urmare, vă recomandăm să contactați exclusiv maeștrii profesioniștii. Doar un coafor – maestru, cu experiență de mulți ani, va putea să vă înțeleagă dorințele și să vă aleagă o variantă de tunsoare, ținând cont de forma feței și vârsta dvs.

Părul lung se consideră varianta cea mai complicată, deoarece are nevoie de o îngrijire specială, pentru a păstra frumusețea și calitatea acestuia. Să faci acest lucru nu este ușor. Dar dacă nu doriți să schimbați prea mult lungimea părului, atunci soluția este o tunsoare de tip cascadă.

Dacă aveți parte de un păr creț sau văluros, atunci tunsoarea de tip cascadă este cea mai optimă soluție. Un coafor profesionist va determina direcția în care crește părul dvs și va putea să aleagă corect lungimea și forma, pentru a obține o coafură perfectă. Buclele voluminoase și pufoase vor arăta fin și foarte feminin.

Cea mai populară tunsoare este cascada fără breton. Totul din cauza că însăși tunsoarea arată foarte elegant. Însă, stiliștii totuși cel mai des ne recomandă să optăm pentru o tunsoare de tip cascadă cu breton. Mai mult decât atât, forma bretonului poate fi ajustată după forma feței, deoarece tunsoarea de tip cascadă este foarte versatilă.

Cascada este o tunsoare unică, cu care nu numai vă puteți împrospăta puțin părul, dar și să vă schimbați cardinal aspectul. Vă prezentăm mai jos încă câteva modele a celor mai reușite tunsori de tip cascadă:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

Încercați, experimentați și să nu vă fie frică de schimbări, deoarece primăvara este momentul potrivit!