Trucurile unei soții înțelepte de la care soțul nu va mai dori să plece

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțeleagă și să-l accepte soția este faptul că soțul niciodată nu se va giugiuli, nu va admira floricelele și păsărelele, nu va sta 24/24 acasă sau discutând cu dvs. și cu copiii. De aceea, nu cereți de la bărbați imposibilul.

Asumați-vă responsabilitatea familiei, deoarece de dvs. depinde 90% cum vor fi relațiile și care va fi atmosfera în familie.

1. Educarea sentimentelor

Dați dovadă de gingășie, chiar dacă soțul nu vă răspunde la fel. El oricum observă atitudinea dvs. față de el. Foarte multe femei suferă din cauza lipsei de atenție din partea soților. Iar atunci când apar copiii, se dedică doar lor. Nu faceți această greșeală fatală. Da, bărbații sunt mai duri din fire. Da, deseori ei nu pot sau le este rușine să fie tandri.

Însă chiar dacă soțul este neîndemânatic în privința sentimentelor sale, dvs. nu trebuie să-i demonstrați că transferați atenția spre copii. El va deveni mai gelos, mai răutăcios, mai rece. Atunci el va căuta mângâiere la altă femeie, deoarece are și el nevoie de ea. Fiți gingașă, blândă, atentă și tentați-l să fie și el la fel.

Spuneți-i: Tu m-ai sărutat și mi-ai ridicat moralul. Ai observat ce bluză drăguță am și mă simt cea mai fericită femeie. Poate el a spus-o în treacăt, dar dvs. oricum lăudați-l. Aceste provocări, în sensul bun al cuvântului, sunt foarte binevenite. Ele nu sunt o povară de care bărbații se gârbovesc. Acestea îi permit soțului să știe că și el este important după apariția copiilor.

2. Spuneți „nu” greutăților și stărilor negative

Aveți grijă de aspectul dvs. exterior și în primul rând de sănătatea fizică și emoțională. Dacă sunteți mereu obosită, agitată, atunci tenul și părul inestetic, ținuta mai puțin feminină vă sunt garantate. Dacă vă „descărcați” în conflictele familiale, neapărat veți avea dureri de stomac și de inimă. Nu lăsați în frâu liber emoțiile negative. Găsiți timp și bani pentru a avea grijă și de dvs.

Nu duceți greutăți mari, pentru a nu vă deforma silueta. În asemenea cazuri puteți să-l rugați cu amabilitate să vă ajute soțul. Înlocuiți expresia „tu trebuie”, „ești obligat”, cu „eu fără tine nu mă voi descurca”. Tot ceea ce face soțul trebuie să facă cu mândrie și lejeritate, iar nu cu un sentiment de apăsare.

Dacă doriți să mențineți relații bune cu a doua jumătate, atunci încercați să le discutați mai puțin.

3. Scumpule, eu te-am așteptat atât de mult…

„Scumpule, eu te-am așteptat atât de mult, deoarece nu pot să fac singură acest lucru.” Desigur, el își va cere scuze și va face ceea ce l-ați rugat, chiar dacă e obosit. Iar dacă veți începe cu țipete de la ușă, atunci el va deveni iritat și răutăcios. El fie va răspunde la fel, fie va pleca. Dvs. considerați că el este egoist. Nicidecum. El s-a supărat de faptul cum l-ați întâlnit.

În astfel de situații trebuie să vă adunați și cel puțin în primul rând să-l îngrijiți pe soț, să-i aranjați cina, să-l lăsați să se odihnească puțin, iar apoi să-l rugați diferite lucruri. Dar nu cu răutate și supărare, dar în sfat: Dragule, cum crezi, ce părere ai?

4. Sunt responsabilă pentru toate!

Niciodată nu vă puneți în poziția celui puternic și să fiți responsabilă pentru toate. Este dăunător pentru familie și pentru dvs.

Inițial el se va împotrivi, apoi el va accepta, apoi nu veți mai fi femeie pentru el. Femeia este atrăgătoare pentru bărbat în calitate de partener în viață de care el este responsabil. Lăsați-i lui rolul de bărbat, nu-i tăiați creanga de sub picioare. Toate conflicte au o soluție și puteți ajunge la un compromis dacă veți manifesta tandrețe și tact.

Dacă veți spune tot ce vă deranjează dintr-o dată, veți mai exagera puțin și veți spune niște cuvinte nepotrivite, atunci toate acestea îi vor sta ca un nod în gât soțului. Pentru el sunt destul de sensibile subiectele legate de relațiile trupești. Dacă îi veți reproșa ceva în acest sens, el va reacționa foarte dureros și poate să ajungă la infidelitate.

5. Cine se poate încăpățâna

Încăpăținarea poate dăuna rău unei căsnicii. Bărbatul aprins și încăpăținat este des întâlnit și este un caracter greoi. În acest caz trebuie abordat indirect, altfel nu veți reuși. Folosiți mereu aceste expresii în situații dificile: „tu ai deplină dreptate, dar poate facem puțin altfel”, „țin minte că ai spus despre aceasta și aceasta, eu sunt de aceeași părere”. Atunci când gândiți la fel cu soțul, acest lucru îl domolește. Dacă spuneți „Nu, eu voi proceda altfel”, atunci îl va înrăi și mai mult.

Cu cât vor apărea mai des situații când veți insista asupra poziției dvs., cu atât acționează mai negativ asupra relațiilor de cuplu. Femeia trebuie să-și dozeze propria încăpăținare. Bărbatul trebuie să fie mereu capul familiei. Din păcate, astăzi este foarte ușor de respectat acest echilibru, deoarece viața este complicată și imprevizibilă. Dacă dvs. câștigați mai mult, nu-l supărați pe soț cu acest lucru.

Încercați să ameliorați situația cu blândețe: „Scumpule, tu nu ești vinovat, acesta este zigzagul vieții. Tu ești cel mai înțelept, cel ma cunoscător, cel mai experimentat. Mie doar mi-a surâs norocul”. Totodată, subliniați și munca pe care o face el.

Femeia este ca un barometru de sensibilitate maximă față de tot ceea ce se întâmplă în familie. Toată atmosfera din familie trebuie să o construiți luând în considerație cât de mulțumit este soțul de sine și de dvs.