Trucurile folosite de Kate Middleton care o ajută să poarte aceeași haină, dar să arate de fiecare dată diferit

Ducesa de Cambridge a apărut în mod repetat în public în aceleași ținute. Eleganța, în combinație cu un consum moderat, o ajută să cucerească inimile oamenilor.

Vă propunem în continuare câteva trucuri care îi permit lui Kate Middleton să poarte aceeași haină, dar să arate diferit.

1. Rochie de culoarea laptelui.

Ducesa a purtat această haină de cel puțin 4 ori: la botezul prințesei Charlotte în 2015, la parada în onoarea zilei de naștere a Reginei, în 2016, în timpul unei vizite oficiale în Belgia în 2017 și la nunta prințului Harry și Meghan Markle în mai 2018.

Pentru fiecare ieșire, ducesa a purtat pălării și coafuri diferite.

2. Rochie roșie.

ȘI această rochie spectaculoasă a fost purtată în mod repetat. I

3. Rochie de culoarea smaraldului.

Aceeași rochie, dar două ținute diferite. Și din nou apare regula accesoriilor. Un rol important îl joacă pălăria, care completează ținuta din stânga.

4. Rochie din dantelă.

Ducesa a purtat o rochie elegantă din dantelă la un eveniment care a avut loc în 2012 și a apelat din nou la această rochie în 2014.

5. Rochie de culoare bej.

În fotografia de mai sus Kate este la nunta cu Laura Parker Bowles și Harry Lopez în 2006, pe atunci nu era ducesă. A apărut în această ținută în 2011 și apoi a fost văzută din nou în ea în 2016.

6. Rochie de seară.

Regula spune că rochiile de seară se îmbracă o singură dată. Cu toate acestea, există excepții de la orice regulă: ducesa își poate permite, uneori, să poarte aceeași rochie de seară de mai multe ori, cu condiția să fie completată de diferite bijuterii.  Fotografia din stânga este din februarie 2014, cea din dreapta din luna decembrie a aceluiași an.

7. Rochie de culoare verde.

Alte două ieșiri spectaculoase ale ducesei de Cambridge, care apare în aceeași haină, de Ziua Sf. Patrick, în 2012 și apoi în 2013.

8. Rochie galbenă.

Ducesa a purtat această haină galbenă în 2012, apoi a ales-o din nou pentru o vizită oficială în Bhutan în 2016.

Prințesa Diana.

Prințesa Diana, de asemenea, purta aceleași ținute în mod repetat.

Partea superioară a ținutei este aceeași, iar ținutele par complet diferite.

Nu am observat imediat acest detaliu.