Trucuri eficiente – 13 moduri de a aplica machiajul astfel, încât ochii să arate mai mari!

Machiajul este un lucru minunat. Îl folosim pentru a îmbunătăți, corecta și a ne transforma complet exteriorul, scrie Fierce League. Când vine vorba despre îndepărtarea unor defecte – machiajul este cea mai populară și accesibilă metodă. Iar cei mai importanți într-un machiaj superb sunt ochii, ”oglinda sufletului”.

Pentru a face privirea mai expresivă și a arăta impecabil, trebuie să aplicați aceste 13 trucuri simple.

1. Aplicați primer pe ochi

Aplicați pe pleoape un strat subțire de primer sau fond de ten și doar după aceasta folosiți umbrele.

2. Folosiți genele false

Genele false – sunt cu adevărat unul din cele mai mari descoperi ale industriei frumuseții. Ele accentuează privirea.

3. Subliniați pleoapele inferioare cu un creion alb.

Un creion de culoare închisă va face ca ochii să arate obosiți și mai mici. Înlocuiți creionul negru cu creionul alb și imediat veți observa diferența.

4. Nu uitați de sprâncene

Sprâncenele îngrijite vor accentua frumusețea dvs. Asigurați-vă ca sprâncenele să aibă o formă corectă, care vi se potrivește.

5. Adăugați puțină strălucire

Puteți folosi umbrele cu un luciu ușor, pentru a vă face ochii mai expresivi.

6. Hashtag Smokey eyes

Această tehnică va fi de mare ajutor, atunci când vă grăbiți. Desenați un hashtag pe pleoape și estompați umbrele cu degetul sau cu pensula.

7. Adăugați umbre albe în colțurile interioare a ochilor

Accentul pe colțul interior al ochilor vă va ajuta să adăugați expresivitate ochilor și să-i faceți mai mari. Pentru aceasta puteți folosi un creion alb sau umbre albe.

8. Conturați ochii 

Aplicați conturul pentru ochi cât mai aproape de linia genelor superioare. Faceți linia mai groasă pe măsură ce vă apropiați de colțurile exterioare ale ochilor.

9. Accentuați curbele

Sprâncele drepte sunt frumoase, dar ele arată ochii mici încă mai puțin vizibili. Creați o curbă ușoară mai aproape de marginea sprâncenelor și adăugați puține umbre strălucitoare de culoare deschisă pentru o privire expresivă.

10. Nu uitați de contur

Amestecați umbrele de culoare deschisă cu cele de culoare închisă. Umbrele întunecate din jurul haloului ochilor vor accentua privirea.

11. Încălziți ondulatorul pentru gene

Nu uitați să vă răsuciți genele și să folosiți rimelul. Acest truc va ajuta să evidențiați privirea. Pentru a obține un efect de lungă durată, încercați să încălziți ondulatorul înainte de utilizare cu uscătorul de păr.

12. Aplicați sub ochi consiler în formă de triunghi

Cu acest truc veți uita de cearcănele de sub ochi. Trebuie doar să desenați un triunghi și să estompați acest loc cu un burete.

13. Aplicați dermatograful strict pe linie!

Folosiți banda adezivă în calitate de șablon pentru aplicarea machiajului ochilor. Acest lucru vă va ajuta dacă doriți să desenați linii sau să aplicați umbrele pe o linie dreaptă.