Trucuri de stil din familia regală care ar putea fi utile pentru toată lumea

Doriți să aflați care sunt metodele folosite de Meghan Markle, Kate Middleton și alte reprezentante ale familiei regale britanice pentru a arăta mereu perfect?

Următoarele trucuri, inventate de stiliști, le ajută să arate bine și să se simtă comod.

Clutch-ul este accesoriul care le ascunde decolteul.

Gustul rafinat și eleganța ținutelor au fost sunt niște caracteristici importante ale stilului prințesei Diana, care, pe lângă acestea, recurgea la un mic secret: când ieșea din mașină sau urcă scările, Lady Dee își acoperea întotdeauna decolteul sau șlițul rochiei cu un clutc mic.

Greutăți cusute de tivul rochiilor sau al fustelor.

Croitorii casei regale cunosc foarte multe secrete, iar unul dintre acestea este coaserea unor greutăți mici de plumb cusute de-a lungul tivului rochiilor, pentru că uneori vântul se dovedește a fi inamicul lor cel mai mare.

Îmbrăcăminte din stofă groasă. 

Accidentele vestimentare au loc, de obicei, atunci când membrele casei regale sunt îmbrăcate în rochii vaporoase și largi. Hainele din stofe mai groase, cum ar fi cele din tweed, spre exemplu, le salvează de situațiile jenante.

Pantofi mai mari cu un număr.

Atunci când trebuie să petreacă toată ziua purtând tocuri înalte, membrele familiei regale recurg la un truc foarte simplu.

Pe lângă faptul că aleg pantofi comozi, aceștia sunt cu un număr mai mare pentru a evita apariția bătăturilor.

Articole vestimentare de tip body.

Meghan Markle, spre exemplu, alege articolele vestimentare de tip body, evitând topurile, bluzele sau cămășile clasice. Ducesa face acest lucru pentru a evita ca ținuta ei să pară neglijentă, mai ales atunci când poartă pantaloni. Astfel se asigură că bluza rămâne fixată în pantaloni, indiferent de mișcările pe care le face.

Preferă cocul jos.

Kate prefera cocul jos deoarece, în asemenea caz, părul se murdărește mai greu și când ajunge seara la vreun eveniment, după vreo întâlnire din timpul zilei, va putea avea o coafură ideală, desprinzându-și pur și simplu părul.

Branțuri comode.   

Branțurile din piele sau silicon sunt un adevărat colac de salvare atunci când membrele familiei regale trebuie să petreacă mult timp în picioare deoarece acestea previn alunecarea piciorului.