Tricouri la modă: Top 10 imagini de primăvară-vară 2021 și cele mai actuale modele! 

Tricourile sunt un must-have pentru femei în această primăvară. Ele, pur și simplu sunt de neînlocuit în ansamblurile vestimentare cotidiene, ideale pentru o seară romantică sau ținutele de afaceri. Drag cititor, vă invităm să faceți cunoștință cu noile modele de tricouri la modă, pentru sezonul primăvară-vară 2021.

1.  Tricouri monocromatice

În clasamentul modelelor de top din 2021, primul loc este ocupat de tricouri monocromatice. Culorile de bază nu își vor pierde niciodată relevanța, așa că aruncați o privire mai atentă la modelele în alb și negru.

1.1

1.2

1.3

2. Cu imprimeu contrastant

Merită să dați frâu liber imaginației și cel mai obișnuit tricou devine o podoabă a garderobei feminine. Desenele contrastante sau cuvintele pe tricou surprind involuntar privirile interesate din jur, adaugă stil imaginii.

2.1 

2.2

2.3

2.4

Contrastul poate fi atât pronunțat, cât și subtil.

2.5 

2.6 

Tricourile cu modele contrastante reprezintă o bază excelentă pentru fashionistele de toate vârstele.

2.7

2.8

3. Minimalism

Un tricou cu un desen minimalist este o opțiune de câștig. Un desen laconic cu semnificație sau o abstractizare discretă va diminua plictiseala ansamblului vestimentar de fiecare zi.

3.1 

Anul acesta, atât țesăturile naturale, cât și cele artificiale vor fi folosite la confecționarea tricourilor. În sezonul cald, acordați preferință modelelor din bumbac, ca să vă simțiți confortabil în zilele toride.

3.2

4. Tricou cu mâneca suflecată 

La prima vedere, pare a fi o croială simplă și de înțeles, dar un model cu mânecile suflecate arată mult mai interesant decât un tricou clasic. Este interesantă în felul său și destul de comodă, perfectă pentru zilele de primăvară-vară.

4.1

4.2

5. Rochie de tip tricou

Rochia de tip tricou seamănă cu piesa vestimentară în stil sportiv. În noul sezon de primăvară-vară, vor fi solicitate modele monocromatice în culori de bază, precum și tricouri alungite cu imprimeu discret. Această opțiune va atrage la sigur fetele tinere.

5.1

5.2

5.3

6. Cu nod

O parte integrantă a garderobei relevante în 2021 sunt modelele cu nod la tiv. O astfel de croială originală a tricoului ajută la reîmprospătarea oricărui aspect. Arată elegant și original!

6.1

6.2

6.3

7. Cu umeri buretați

Reveniți în modă, umerii buretați din anii ’80 și-au făcut drum și spre tricourile de vară. Astfel de modele de tricouri arată perfect pe femeile cu silueta de tip ”triunghi” și ”pară”.

7.1

7.2

7.3

7.4

8. Asimetrie

Pentru noul sezon 2021, aruncați o privire asupra modelelor cu elemente asimetrice. Aceste tricouri sunt mai potrivite pentru evenimentele de seară decât pentru ținutele de afaceri.

8.1

9. Modele scurtate

Nici modelele scurtate nu se demodează. Fashionistele cu silueta ideală adoră această tendință. Tricoul scurtat se asortează minunat cu îmbrăcămintea cu talie înaltă.

9.1

9.2

9.3

10. Oversize 

Modelul de tip oversize va aminti de sine și în această primăvară. Tricoul cu mărimea nedefinită este lejer și confortabil. Va fi de o singură culoare sau ”decorat” cu un desen, inscripție, ornament.

10.1

Stiliștii folosesc cu succes stilul oversize în modelarea siluetei. În funcție de aspect, tivul tricoului oversize poate fi băgat în pantaloni sau fustă, integral sau parțial.

10.2

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!