Trendul anului: pantalonii Carrot: cum să-i alegeți și cum să-i purtați

Pantalonii Carrot au reușit să-i cucerească pe mai mulți designeri, ocupând un loc de cinste și în garderoba multor fashioniste.

Acest model se potrivește tuturor femeilor, datorită faptului că alungește vizual picioarele și ascunde unele imperfecțiuni ale siluetei.

Să vedem în continuare cum să-i alegem corect și cu ce să-i purtăm.

Pantalonii Carrot.

Forma pantalonilor corespunde denumirii: „carrot”, adică „morcov” din engleză: sunt cu talia înaltă, mai largi în partea de sus (având falduri) și se îngustează pe măsură ce coboară spre glezne.

Modelul slacks, care pare asemănător cu carrot, se deosebește prin croiala dreaptă și stofe mai dense.

Un alt modelu cu care ar putea fi confundați pantalonii carrot este slouchy (voluminos din engleză). Este vorba de modele cu talia înaltă, largi, dar care se îngustează în  partea de jos.

Cum se poartă pantalonii Carrot.

Acest model de pantaloni vă va ajuta să păreți mai suple, datorită faptului că au talia înaltă. Pentru un look perfect vă recomandăm să-i purtați cu încălțăminte cu tocuri înalte.

Dacă sunteți destul de înaltă sau nu preferați încălțămintea cu toc, îi puteți combina cu o pereche de adidași sau pantofi pe talpă.

Pantalonii Carrot vor deveni o piesă de bază din garderoba Dumneavoastră, datorită versatilității și comodității lor.

Un pulover voluminos va completa cu succes o ținută casual acești pantaloni, iar cu o bluză delicată veți obține o ținută perfectă de seară.

Combinații la modă.

Nu ezitați să-i combinați cu geci, sacouri sau paltoane elegante.

O ținută monocrom va arăta impecabil.

Acest model de pantaloni este potrivit pentru fashionistele de orice vârstă.

Pantalonii Carrot de velvet sau din stofe reliefate vă vor face aspectul mai dinamic și mai original.

Un avantaj important al acestui model și practicitatea acestuia; va fi, cu siguranță, protagonistul garderobei multor fashioniste, îmbinând cu succes comoditatea, libertatea mișcării și estetica.

Alegeți modelul perfect și veți arăta impecabil!