Trendul absolut în acest an: cu ce se asortează o dantelă seducătoare! Exemple.

De ce dantela este atât de apreciată? Ea este semi-transparentă și, conform stereotipurilor, ar îmbătrâni-o pe stăpână. Dar realitatea este cu totul alta. Croșetarea dantelelor este o adevărată artă și o tehnică prin care se obțin ornamente originale. Acest element de decor vestimentar accentuează feminitatea și tandrețea, atrăgând atenția celor din jur.

Белые кружевные платья

Rochii

Нежные кружевные платья миди

Rochiile cu dantelă pot avea atât un aspect reținut, cât și unul destul de liber, astfel încât ele ar putea fi apreciate și la un eveniment festiv, și la o simplă plimbare cu prietenii. Astăzi sunt populare atât nuanțele gingașe tradiționale: alb, bej sau roz deschis, cât și culorile vii.

Кружево офисный стильСинее и черное платье из кружева

Dantela poate acoperi întreaga rochie sau îi poate accentua un element anume. Lungimea cea mai potrivită pentru o rochie dantelată este midi. Aceasta ar fi o alegere perfectă pentru orice tip de siluetă, căci ar accentua toate atuurile sale.

Șorți și bluze

Dar oare numai rochiile pot fi dantelate? Șorții sau bluzele nu sunt o excepție, fiind o soluție perfectă pentru o plimbare ușoară, asigurând un aspect frumos și armonio, dar și o comoditate remarcabilă.

Кружевные блузки с модными брюкамиКружевные блузки удлиненные, белыеМодное кружево 2017 блузы

Fuste

Sigur că cea mai feminină piesă vestimentară din garderoba noastră este fusta. Fustele au o gamă foarte largă de lungimi: de la cele mai scurte, “mini”, până la cele mai lungi, “maxi”.

Кружевные юбки мини 2017

Fustele lungi sunt o alegere bună pentru domnișoarele care vor să-și accentueze silueta. Fustele cloș arată foarte bine pe domnișoarele mai josuțe. Cât privește culoarea: negru va scoate în evidență grația și eleganța, roșu va transmite un mesaj seducător, iar culoarea albă semnifică gingășia și tandrețea.

Красная и белая кружевная юбка

Prima categorie e potrivită pentru evenimentele și întâlnirile oficiale, a doua – pentru o întâlnire romantică, iar cele din urmă – pentru plimbări în aer liber.

Макси юбки кружево

Fustele dantelate înseamnă nu doar frumusețe, ci și romantism, fiind o alegere ideală pentru astfel de întâlniri.

În general hainele dantelate sunt potrivite pentru orice doamnă și domnișoară. Dar dvs. purtați îmbrăcăminte dantelată? Suntem siguri că în articolul nostru ați găsit ceea de ce aveți nevoie!