Trench-ul devine hitul primăverii: 13 cele mai reușite modele

A sosit primăvara. A sosit și timpul să schimbăm gecile de iarnă pe trench-uri. În noul sezon designerii au creat o mulțime de modele interesante. În acest articol vă prezentăm 13 combinații superbe cu această piesă vestimentară.

Trench-ul în carouri mici redă o notă elegantă unei ținute monocrome. Acest imprimeu se potrivește atât pentru un costum office, cât și pentru o ținută de zi.

Liniile orizontale și verticale care formează carourile sunt un alt print actual în acest sezon. Priviți cât de bine se asortează trench-ul cu un pulover plin de culoare și blugi rupți.

Trench-ul bej cu cordon este hitul primăverii. Acest model cu o croială clasică este cap de listă al acestui stil. Arată minunat în combinație cu accesorii de culori intense și blugi.

O altă variantă cu același trench care completează excelent o ținută all black. Senzualitatea negrului, diluat de trench, de pantofii și geanta bej, creează o ținută elegantă și stilată.

Trench-ul olive este un model versatil și original. Asortat cu niște haine de culori domoale creează o ținută deosebită.

Priviți la acest model rafinat de culoarea smaraldului. Acesta nu are nevoie de descriere, ci de admirație. Eleganța și farmecul acestui trench este atât de pătrunzător încât s-ar potrivi femeilor cu sânge de regină. Se recomandă să fie purtat cu haine negre și accesorii aurii.

Trench maro cu 2 rânduri de nasturi și cu poale largi – un model feminin și stilat. Va sublinia  foarte bine frumusețea chipului și a părului, precum și toate naturalețea dvs.

Trench-ul de un bej gingaș se potrivește cel mai bine cu niște culori aprinse, de exemplu, roșu. Acesta umbrește intensitatea culorii și vă permite să-l purtați fără a arăta prea îndrăzneț.

Un trench olive poate fi inclus în categoria stilului military ceea ce îl face mult mai popular.

Acest model scoate în evidență trăsăturile frumoase ale corpului și „alungește” silueta femeilor mai scunde.

O altă ținută cu un trench în culori neutre – haine de culoare neagră + auriu + geantă bordo. Vă conferă un aer chic, arată scump și subliniază gusturile rafinate ale proprietarei.

Trench-ul de culoare deschisă de lungime medie aduce o notă de eleganță în garderoba femeilor care preferă stilul casual.

Chiar și niște blugi și un pulover vor arăta elegant dacă îi veți completa cu un trench și niște pantofi sport.

Culoare pastel roz-deschis este o alegere perfectă pentru trench. Se va potrivi de minune cu un pulover gri și cu blugi albaștri. Completați ținuta cu o geantă argintie pentru a o face mai intensă.

Trench-ul este haina care va completa armonios orice ținută. Cumpărați-vă un trench și în această primăvară veți fi scutită de banala întrebare „Ce să mai îmbrac?”