Trecutul și prezentul într-o imagine. Personaje celebre, în tinerețe și la o vârstă respectabilă, reprezentate într-un desen

Odată cu trecerea anilor exteriorul fiecărei persoane se schimbă foarte mult. Cu toții înțelegem că este imposibil să rămânem mereu tineri, desigur dacă nu avem careva abilități extraordinare. Artistul columbian Fulvio Obregon a decis să demonstreze schimbările, care se petrec cu oamenii pe măsură ce aceștia înaintează în vârstă, pe exemplul unor vedete cunoscute în întreaga lume. Fulvio a creat un proiect intitulat ”Eu și celălalt eu”, în care a reprezentat celebrități cu renume mondial în tinerețe și peste mulți ani.

Într-un desen, el a plasat aceeași persoană în diferite perioade din viață. Într-o ipostază când celebritățile sunt încă persoane care nu știu ce-i așteaptă în viitor și la etapa, când au cunoscut faima mondială.

Artistul grafic a îmbrăcat personajele celebre în tricouri ironice, cu scopul de a evidenția transformarea lor de-a lungul anilor. Seria de imagini s-a bucurat de un mare succes, iar ideea artistului grafic a fost apreciată de către criticii de artă și nu numai.

Deci, să admirăm lucrările acestui artist grafic, care a reușit să creeze niște imagini inedite și a făcut ca trecutul și prezentul ”să-și dea mâna” într-un singur tablou.

1. Regina Elisabeta a II-a

2. Bill Gates

3. Sigourney Weaver

4. Mick Jagger

5. Elizabeth Taylor

6. Paul McCartney

7. Carrie Fisher

8. Robert De Niro

9. Madonna

10. Michael Jackson

11. Yoko Ono

12. Al Pacino

13. Judi Dench

14. Drew Barrymore

15. Steve Jobs

16. Deborah Harry

17. Sher

18. Dolly Parton

19. Tina Turner

Se pare că imaginația și creativitatea unora nu are limite. Fulvio Obregon a reușit să demonstreze încă o dată acest fapt.

Cum vi se par aceste lucrări? Așteptăm comentariile dvs!