Transformarea aspectului de primăvară pentru fashionistele plus size! 

Vine primăvara și în acest moment al înfloririi și înverzirii Naturii, fiecare femeie dorește să pară deosebit de atractivă. Primăvara, multe dame au o mare poftă și bună dispoziție pentru a-și completa și actualiza garderoba. Vă puteți îmbrăca frumos și elegant indiferent de formă și tipul de siluetă – celebra stilistă Evelina Khromchenko este convinsă de acest lucru. Ea oferă sfaturi utile și destul de convingătoare femeilor cu siluete mai pline, pentru a le ajuta să arate cât mai frumos și prezentabil în această primăvară.

Recomandări generale

Cel mai important sfat al Evelinei – trebuie să trăiți în momentul prezent, nu amânați achiziția pentru momentul ”când voi slăbi”. Chiar dacă aveți scopul să scăpați de kilogramele în plus, trebuie să înțelegeți că slăbirea nu este un proces atât de rapid. În cazul în care kilogramele în plus sunt necritice și nu amenință sănătatea, atunci pierderea în greutate nu ar trebui să devină neapărat o normă. Acceptați-vă silueta și încercați să o îmbrăcați mai frumos.

1.

2. 

Sigur că este necesar să urmați moda. Dar, este necesară o abordare extrem de selectivă – ar trebui să optați doar pentru tendințele care vi se potrivesc. De exemplu, dacă o femeie are umerii lați, nu ar trebui să aleagă bluza cu mâneci bufante, care sunt la modă acum. Apropo, doamnele plinuțe nu trebuie să poarte genți voluminoase – ele fac silueta supraponderală să arate și mai mare.

3. 

Evelina Khromchenko nu recomandă să vă bazați exclusiv pe culori închise. În primăvară, este mai bine să purtați nuanțe deschise, dar nu prea strălucitoare. Deci, toate culorile pastelate ar trebui să fie prietenele dvs.

Ce trebuie să aveți în garderobă? 

Evelina recomandă ferm să creați o garderobă de bază perfectă. Elementele sale, ca și detaliile croielii, ar trebui să se asorteze ideal. Trebuie să selectați garderoba de bază strict pentru dvs. Deci, ar trebui alese piesele vestimentare potrivite perfect anume caracteristicelor siluetei dvs.

4. 

Îmbinarea garderobei de bază va necesita timp, dar rezultatele se merită. Selecția corectă, odată și pentru totdeauna, va rezolva problema ”nu am ce să îmbrac”.

5. 

Ce ar trebui să adăugați la garderoba dvs de bază?

– Colanți modelatori. Sunt un adevărat ajutor pentru femeile pline. Colanții maschează minunat imperfecțiunile siluetei – veți arăta mult mai slăbuțe vizual.

6. 

– Pantofi grațioși. În zilele noastre, practic toată lumea poartă adidași cu tălpi masive. Această încălțăminte, la sigur, este confortabilă. Dar dacă doriți să arătați mai grațios și mai suple, pe lângă adidași, ar trebui să aveți și niște pantofi grațioși. Dar nu cu toc subțire! Tocul subțire este contraindicat femeilor pline. Alegeți modele gingașe, cu toc stabil. Pentru ca picioarele dvs să pară mai lungi, alegeți pantofi ce se asortează cu culoarea pantalonilor sau colanților. Vara, ar trebui să porți pantofi de culoarea pielii.

7. 

– Blazer sau vestă lungă. Sunt piese minunate pentru femeile supraponderale, deoarece maschează perfect cele mai problematice zone și alungesc vizual silueta. Evelina recomandă să purtați un astfel de blazer fără a-l încheia și la dorință, să accentuați talia cu o centură contrastantă.

8. 

9. 

10. 

– O rochie wrap este un must-have pentru fashionistele plus size. Această piesă vestimentară nu este doar în trend, ci are și o caracteristică miraculoasă de a forma o siluetă frumoasă. Vizual vă slăbește, alungește silueta, accentuează talia, alungește gâtul.

11.

– Nu este recomandat ca rochiile strânse să fie purtate de doamnele pline, dar, Evelina consideră că, o rochie cu o astfel de siluetă este mult mai potrivită femeilor pline decât celor informe. Trebuie doar să alegeți modele dintr-o țesătură destul de densă și rochia trebuie să fie ajustată pe corp, dar nu strânsă. Astfel de modele subliniază în mod favorabil formele apetisante plăcute ale damelor ”plus size”, cu care ar trebui să se mândrească și nu să le ascundă. La dorință, purtați lenjerie de corecție sub o astfel de rochie.

12. 

Și încă un sfat: iubiți-vă și îmbrăcați-vă frumos, indiferent de mărimea hainelor dvs. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Găsiți punctul forte a siluetei dvs și subliniați-l alegând piese vestimentare potrivite.

13. 

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!