Totul despre îmbrăcămintea tricotată în sezonul toamnă-iarnă 2017

Îmbrăcămintea tricotată modernă pentru sezonul toamnă-iarnă 2017-2018 conține toate stilurile și direcțiile posibile. La prezentările de modă prevalează stilul clasic. Există și lucruri extravagante care subliniază individualitatea.

Modele noi de pulovere tricotate

Puloverele tricotate nu vor ieși niciodată din modă. Există o mare varietate de fire de ață care vă permit să tricotați o infinitate de modele. Însă în acest sezon fashion-istele vor prefera modelele oversize.

Crearea unei ținute originale cu ajutorul cardiganului sau jachetei tricotate

Cardiganele au fost mereu un atu al garderobei feminine. În acest sezon acordați o atenție sporită celor cu blană care pot fi combinate cu blugi, leggings și rochii.

Veste tricotate și stilate

Vesta tricotată în acest sezon este înfrumusețată cu diferite desene. Sunt la modă vestele cu imprimeuri etnografice.

Fustele tricotate din noul sezon

Fustele tricotate vor răsturna toate clasamentele. Ele subliniază trăsăturile frumoase ale corpului, iar designerii le-au pregătit niște modele superbe amatoarelor de extravagant.

Căciulițe, pălării, berete – cele mai reușite modele tricotate pentru iarnă

Garderoba oricărei persoane include căciulițe, pălării și eșarfe. Deja de ceva timp căciulițele au o funcție dublă: înfrumusețează ținuta și protejează împotriva frigului. Există foarte multe modele de căciulițe tricotate. Ele pot veni cu diferite ornamente și de diferite culori.

Pălăriile tricotate au intrat din nou în modă. Actualele pălării se deosebesc prin multitudinea de forme, culori, accesorii și mărimi.

Nici beretele nu sunt mai puține în colecțiile designerilor. Cele din acest sezon sunt calitative și unice, deoarece meșterii depun și efort și suflet la crearea acestora. Respectiv, sunt un lucru original și exclusiv.

Fulare tricotate neobișnuite

Fularele cu ornamente în volum, de diferite culori și texturi, pot transmite o stare de confort și pot contribui la crearea unei ținute irepetabile și stilate. Există o mulțime de modele, trebuie doar să le alegeți pe cele preferate.

Mănuși stilate și practice

În noul sezon rece moda a adus cu sine noi modele de mănuși, dar nu le-a lipsit de căldură și confort.

În prezent sunt ultramoderne mănușile fără degete. Foarte originale.

Rochiile tricotate pentru toate situațiile

Rochia este cel mai utilizat și iubit element din garderobă. Ele exprimă feminitatea și frumusețea. Rochia tricotată va crea o ținută deosebită, mai ales că în acest sezon sunt în top modelele neobișnuite de lungimi de la mini până la maxi.

Șalul și bolero

Scoateți șalurile și bolero-urile din dulapuri, ele revin printre tendințele principale ale acestui sezon. Ele se deosebesc prin individualitatea lor. Ele protejează de frig umerii, spatele și diversifică garderoba amatoarelor de stil clasic.

Seturi tricotate moderne

Liniile drepte, armonia culorilor și simplitatea modelelor sunt baza ținutei omului modern care are o carieră și o viață personală stabilă. Un set tricotat într-o gamă de culori armonioase vă poate scoate în evidență în acest sezon. Lucrările sunt realizate la cel mai înalt nivel.

Paltoane tricotate

Acestea sunt cele mai potrivite pentru mijlocul toamnei. Paltoanele sunt tricotate atât în stil clasic, cât și extravagant. Alegeți culori deschise și jucăușe.

Încălțăminte tricotată

Cizmele tricotate arată extraordinar. Însă nu sunt prea practice și longevive. Încălțămintea tricotată poate fi purtat doar pe vreme uscată.

Articole cu mărgele și broderie

Hainele tricotate pot fi înfrumusețate cu broderie. Ea se poate aplica pe orice material și poate fi efectuată în diferite tehnice și cu diferite ațe.

Piesele tricotate pot fi suplinite cu elemente decorative de orice tip. Ele sunt foarte originale și vor fi pe placul celor mai rafinate gusturi.

Orice haină tricotată trebuie să fie atât frumoasă, cât și confortabilă, călduroasă. Nu este neapărat să cheltuiți pe lucruri scumpe, începeți să tricotați chiar de azi. Veți reuși!