Toți prietenii săi sunt uimiți cum de reușește să creeze o atmosferă de sărbătoare chiar dacă nu este zăpadă afară. Decorații superbe!

Îmi plac foarte mult sărbătorile, în special Crăciunul. În fiecare an, prietenii și cunoscuții mei se întreabă cum reușesc să creeze o atmosferă de Crăciun, chiar dacă afară e posomorât și nu e nici un pic de zăpadă.

Secretul constă în faptul că din luna noiembrie, încep treptat să decorez casa pentru cea mai importantă sărbătoare a iernii, astfel încât să fie mai luminoasă și mai veselă. Din propria experiența am constatat că decorul festiv este foarte important și ne ajută să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Aranjamente de iarnă

Decorarea locuinței include nu doar împodobirea pomului de Crăciun, dar și realizarea diferitelor aranjamente din materiale naturale.

În așteptarea sărbătorilor de iarnă echipa noastră vă propune câteva idei de decorațiuni pe care veți dori neapărat să le realizați.

1. Cele mai populare sunt aranjamentele de masă. Acestea se confecționează în vaze rotunde sau pe suporturi plate.

Aranjamentele pot fi realizate din crenguțe de brad, conuri, globuri, beteală și zăpadă falsă. Lumânările ornamentale vor reda căldura și confortul sărbătorilor de iarnă.

2. 

3. Coronițele de Crăciun sunt un element tradițional și plăcut al sărbătorilor de iarnă. De asemenea, meșterițele hand-made preferă, în ultimul timp, să creeze copacul topiary de Crăciun.

Apropo, cei care nu au posibilitate să decoreze un brad, îl pot înlocui de minune cu un topiary.

4. 

5. Ce aranjament drăguț! Îmi doresc foarte mult un asemenea cadou. 

6. 

7. Crenguțele de brad și pin se combină armonios cu florile vii. Cele mai reușite opțiuni pentru un buchet de iarnă sunt trandafirii, crizantemele și garoafele.

Cât de fermecătoare sunt aceste aranjamente în cutiile de la pălării.

8. 

9. O altă varietate de Topiary de Crăciun.

10. 

11. Cine a spus că aranjamentele de Crăciun trebuie să fie doar în vaze sau în formă de coronițe? Ce părere aveți despre această pernuță din mușchi de pădure legată cu o fundă de catifea?

Cred că este o idee neobișnuită nu doar pentru decorarea casei, dar și pentru un cadou.

12. 

13. Cred că este cea mai reușită lucrare de Crăciun!

14.

15. Este un aranjament foarte ușor de realizat. Musafirii vor fi impresionați.

16. 

17. Aranjamentele din crenguțe pot fi confecționate chiar și de copii. Aveți nevoie de niște crenguțe uscate și de niște globuri colorate.

Pentru cei cu o imaginație bogată, pot vopsi crenguțele în auriu sau argintiu.

18. 

19. Este unul dintre aranjamentele pe care le-am realizat anul trecut pentru a crea atmosfera de sărbătoare. Foarte neobișnuit, nu-i așa?

Aranjamentele, buchetele cu crenguțe de brad, lumânări decorative, conuri, flori vii pot fi niște elemente de decor suplimentare sau pot înlocui pomul de Crăciun.

Vă urăm spor la lucru!