Cum să te îmbraci elegant în roz din cap până în picioare

Culoarea roz în general are faima unei culori controversate. Dar în ciuda acestui fapt, multor femei le plac hainele roz și e pe bună dreptate.

Rozul este la modă! El poate părea uneori prea copilăresc, prea sentimental, prea țipător etc. Și totuși un lucru rămâne valabil oricând: culoarea roz este plină de feminitate, de aceea ea va rămâne mereu printre culorile preferate pentru garderoba femeilor.

În vara anului 2017 culoarea roz este în top 5 culori preferate de femei. O tendință deosebită în acest sezon sunt ținutele total pink, adică roz din cap până în picioare. Pare o sarcină destul de dificilă, nu-i așa?

Dar dacă urmați anumite reguli, nimic nu va mai părea atât de complicat.

Alegeți nuanțe discrete, aceasta e principala regulă dacă nu vreți să arătați provocator. În plus nuanțele palide de roz sunt mult mai ușor de asortat decât cele țipătoare.

Asortați materiale de diferite texturi. Cu alte cuvinte dacă rochia roz este de tip atlas, atunci cardiganul roz să fie tricotat, iar gentuța roz – de lac. Acest mix va crea o ținută misterioasă.

Folosiți două-trei nuanțe de roz în aceeași ținută. Dar dacă totuși simțiți că ceva nu se ajunge, adăugați niște elemente în culori clasice: alb, negru sau gri.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.