Tot ce se întâmplă în viața ta e rânduit de Dumnezeu, nimic nu e întâmplător

Dumnezeu are multe metode prin care ne face să cunoaștem persoane noi. În căutarea unui serviciu, unui nivel de viață mai bun sau a unui partener de viață oamenii sunt în stare să parcurgă distanțe foarte mari și să treacă peste multe greutăți.

Dar cele mai importante evenimente și persoane din viața noastră par să ne fi apărut în cale absolut întâmplător. Dar nu este așa, Dumnezeu cunoaște inima omului și are propriul plan pentru fiecare dintre noi, nouă nu ne rămâne decât să ne încredem în El.

Este important să facem din partea noastră tot ce ne stă în puteri, să depunem tot efortul pentru a obține ceea de ce avem nevoie.

Dar în același timp nu trebuie să ne întristăm atunci când suferim un eșec, căci noi nu putem fi siguri niciodată că acela a fost într-adevăr un eșec, sau că de fapt în acest Dumnezeu ne-a protejat de ceva mai rău.

Trebuie să putem accepta înfrângerile și să ne bucurăm de victorii. Și orice s-ar întâmpla trebuie și pentru unele, și pentru altele să îi mulțumim lui Dumnezeu.

Sigur orice om își face planuri de viitor, dar nu vă atașați de ele peste măsură. Faceți tot ce vă stă în putere pentru a le realiza și bucurați-vă indiferent dacă vă reușește sau nu.

Nimic nu e întâmplător, coincidențele sunt de fapt modul prin care Dumnezeu lucrează în viața noastră!