Tot ce e simplu e genial! 10 trucuri pentru păr care vă vor schimba viața

Aceste trucuri simple vor face ca părul dvs. să arate mereu impecabil fără ca dvs. să pierdeți mult timp pentru asta. Faceți coafura mai voluminoasă, perfecționați aranjarea zilnică a părului și faceți coafurile dvs. preferate și mai impresionante. Noi știm care este secretul!

1. Mai întâi balsam de păr, apoi șampon

Dvs. probabil v-ați obișnuit, ca și întreaga lume, să folosiți mai întâi șamponul și abia apoi balsamul. Schimbați-le cu locul! În primul rând părul nu va fi atât de uscat după spălarea ulterioară cu șampon. În al doilea rând anume această tehnică permite obținerea unui volum maxim atunci când aranjați părul.

2. Folosiți șampon uscat chiar și atunci când părul e curat

Șamponul uscat se face de regulă din ingrediente naturale și este complet inofensiv pentru păr. În afară de aceasta el poate face ca rădăcinile să fie mai voluminoase! Asta înseamnă că veți putea obține o coafură voluminoasă folosind șampon uscat, chiar dacă părul dvs. este curat.

3. Schimbați partea

Majoritatea dintre noi s-au obișnuit să aranjeze părul mereu pe aceeași parte. Aceasta nu e o soluție prea bună pentru starea părului și vă și restrânge mult în alegerea coafurilor. Spargeți acest șablon! Aranjați părul pe cealaltă parte și aplicați fixativ, pentru a evita ispita de a reveni la forma obișnuită.

4. Fixați coada de cal cu ajutorul unui clips

Vă pare coada calului o alegere prea banală? Despărțiți-o în două și fixați-o la mijloc cu ajutorul unui clips. Părul dvs. va arăta foarte original și interesant!

5. Începeți să uscați părul cu ajutorul mâinilor, nu cu pieptenele

Pentru a avea un păr sănătos și voluminos, evitați pieptănarea sa în timp ce folosiți uscătorul de păr. În acest fel veți pierde mai puțin păr (părul umed cade mult mai ușor decât cel uscat) și veți ajunge mai ușor la rădăcini.

6. După ce aranjați părul înclinați-vă în față și mai uscați-l încă o dată

Indiferent de felul în care vă aranjați părul, anume această tehnică de uscare vă va permite să obțineți un volum suplimentar. După ce terminați de aranjat părul, înclinați puțin capul în față și mai treceți o dată peste el cu aer cald. Mai mult volum, mai mult volum!

7. Vopsiți cărarea părului cu ajutorul umbrelor pentru ochi

Pentru a crea impresia unui păr dens, puteți vopsi ușor cărarea părului. Acest truc într-adevăr funcționează și are un impact impresionant. Folosiți umbre pentru ochi (fără luciu, bineînțeles) și o periuță de machiaj.

8. Coada calului originală

Multe femei se ciocnesc de problema că în mod normal părul pare destul de voluminos, dar imediat ce îl aranjezi în coada calului el își pierde toată frumusețea și volumul. Dar există o soluție. Faceți mai întâi o codiță mică în vârful capului, separând atent firele ce îl formează de tot restul părului. Apoi deasupra acestei codițe faceți coada calului din părul rămas liber. Efectul e uimitor!

9. Ascundeți elasticul când faceți coada calului

Coada calului arată mult mai bine dacă elasticul este ascuns. Separați câteva șuvițe din coadă și înfășurați-le în jurul elasticului, fixându-le cu ajutorul unei agrafe.

10. Folosiți agrafe de păr

Agrafele par a fi niște accesorii foarte simple, dar ele sunt un instrument perfect pentru crearea a tot felul de coafuri. Folosiți-le aplicând imaginația, spre exemplu aranjați-le sub forma unor figuri geometrice, obținând o coafură foarte originală.