Tort neobișnuit ”Mireasă”, în valoare de 1.000000 $!

Cu numai nu se inventează? Recent, în Emiratele Arabe Unite a fost comandat un tort neobișnuit la un cofetar faimos, Debbie Wigkhen. Un cuplu a decis să-și comande un tort în formă de mireasă, pentru marea lor sărbătoare. Debbie a fost probabil unicul cofetar care ar fi putut accepta o astfel de provocare.

1.

O astfel de bunătate le-a costat un milion de dolari și cântărea în jurul la 100 de kg. Desertul s-a primit atât de realistic, încât putea fi ușor confundat cu mireasa adevărată.

2.

Tortul ”Mireasa” a fost creat conform siluetei reale feminine, în plină înălțime a unei tinere obișnuite. Deși, executarea acestei comenzi originale a luat foarte mult timp lui Debbie, aceasta a reușit cu succes să creeze o adevărată capodoperă culinară. Cofetarul iscusit a modelat maiestuos chiar și cele mai mici detalii a întregii ținute.

3.

”Lulua”, din arabă „perlă”, este concepută ca o mireasă tradițională arabă într-o rochie elegantă din fondant. Tortul a constat din zeci de straturi de pandișpan, 25 de kilograme de ciocolată și aproximativ 50 de kilograme de fondant. Tortul ”Mireasa” era atât de masiv, încât pentru transportarea acestuia a fost nevoie de serviciile a șase hamali.

Rochia impozantă a ”Miresei” a fost decorată cu 5 mii de flori pregătite din fondant și 10 mii de perle comestibile. Deși, chiar dacă Debbie a descris creația sa precum una complet comestibilă, totuși erau prezente 5 diamante masive pe ținuta miresei din pandișpan. Fiecare din aceste diamante valorează câte 200 de mii de dolari. Anume aceste diamante au servit ca inspirație pentru denumirea tortului ”Mireasa de 1 milion”.

Iar bijuteriile adevăratei mirese au fost pe cât se poate de reale – aceasta a purtat diamante în valoare de 200 milioane de dolari.

4.

Sunteți impresionați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.