Topul hainelor de iarnă care nu vă avantajează

Sezonul de iarnă se apropie și odată cu el trebuie să ne reînnoim garderoba.

Vă propunem în continuare câteva piese vestimentare pe care ar fi mai bine să le evitați, deoarece sunt deja demodate.

„Omida” strălucitoare.

Geaca lungă și strălucitoare, cu eșarfă și cordon de aceeași culoare nu mai este deja în tendințe. Alegeți, în loc, o geacă mată, largă și de lungime medie în care vă veți simți bine și veți fi în pas cu moda.

Vesta din blană.

Și aceasta a ieșit demult din modă, deși multe femei continuă să o poarte. Optați, mai bine, pentru o geacă laconică din piele (în special din piele ecologică), în care veți arăta minunat.

Geaca-rochie cu elemente din blană.

Chiar dacă acest model accentuează talia și ar trebui să arate foarte feminin, nu este așa. Acest fel de siluetă a ieșit demult din modă. Dacă doriți să vă accentuați talia, este mai bine să alegeți modelul din dreapta care va fi la modă încă mult timp.

Geci cu imprimeuri.

Acest tip de geacă este demodat și lipsit de gust. Dacă vă plac culorile, este mai bine să acordați atenție modelelor monofonice în nuanțe interesante.

Paltonul de blană.

Blana din fibre arată bine, dar omologul său din pluș nu prea, mai ales după ce veți nimeri în ploaie. Mai bine optați pentru o parka de nuanțe aprinse care nu doar vă va ține de cald, dar este și stilată.

Pentru a alege o culoare la modă, vă recomandăm să vă informați despre culorile sezonului de iernă 2019-2020.