Topul celor mai seducătoare parfumuri din toate timpurile

Psihologii sunt siguri de faptul că bărbații iubesc dulciurile, de aceea nu vor trece nepăsători pe lângă o domnișoară sau doamnă care va răspândi în jurul ei o aromă dulce și plăcută. Am încercat și noi să verificăm acest lucru și am ajuns la concluzia că bărbații iubesc aromele dulci, iar unii dintre ei preferă și niște arome mai originale.

Am alcătuit o listă din care fac parte „acele arome” care îi fac pe bărbați să-și întoarcă privirea…

1. Escentric Molecules.

La baza parfumului Escentric Molecules se află o moleculă unică Iso E Super. Aceasta amplifică de câteva ori efectul feromonilor care ne fac mai atrăgătoare și mai seducătoare. Bărbații se lasă cuceriți din prima de la oricare din aceste arome.

2. Criminal of Love, K by Kilian.

Criminal of Love, K by Kilian nu este doar un parfum, ci o adevărată provocare! Aroma plină de feminitate și erotism este pur și simplu irezistibilă!

3. Allure Sensuelle, Chanel.

Allure Sensuelle este un parfum ideal pentru persoanele gingașe, sensibile și romantice. Florile și poeziile de dragoste vă sunt garantate!

4. L’Ange Noir, Givenchy.

L’Ange Noir de la Givency este alegerea unei femei expresive, elegante, seducătoare și periculoase în același timp.

5. Side Effect The Carnal, Initio.

Aroma îndrăzneață și sensibilă a Side Effect din colecția The Carnal de la INITIO o face pe femeie și pe toți cei din jurul ei să creadă în lucruri imposibile și să nu se teamă de nimic!

6. Midnight Oud, Juliette Has a Gun.

Miezul nopții este plin de mister. Midnight Oud este aroma care are efecte îmbătătoare asupra bărbaților.

7. Devil Tender, ExNihilo.

Aroma Devil Tender de la ExNihilo este o expresie a feminității cuceritoare și fermecătoare, veți fi irezistibile!

8. Alaia Blanche, Azzedine Alaia.

Aroma Alaia Blanche este pentru femeile active, îndrăznețe și pline de viață, adică pentru femeile admirate de bărbați!

9. Narciso Poudree, Narciso Rodriguez.

Toate parfumurile lui Narciso Rodriguez sunt o expresie vie a sensibilității și feminității, iar aroma Narciso Poudree confirmă această regulă. Fiind caldă, puternică și deschisă, această aromă asigură un magnetism irepetabil!

10. The One Essence, Dolce&Gabbana.

Celebra aromă Dolce&Gabbana The One este atât de populară datorită faptului că nuanțele sale orientale îi „țintesc” pe bărbați direct în inimă!

11. L’eau Kenzo Aquadisiac, Kenzo.

Kenzo are o relație specială cu apa. Acest element care încântă, trezește imaginația și excita simțurile. Noul parfum enigmatic al L’eau Kenzo Aquadisiac trezește simțurile și bărbatul se va îndrăgosti imediat: vă va urma până la capătul lumii.

12. Sì Rose Signature, Giorgio Armani.

Putere. Sensibilitate. Pace. Sursa de inspirație pentru creatorii Sì Rose Signature de la Giorgio Armani a fost, nici mai mult nici mai puțin, femeia contemporană. Unei femei care va purta această aromă bărbații nu-i vor putea spune altceva decât “Sì!”.

13. Magnolia Love, Erborian.

Magnolia este simbolul primăverii și al iubirii veșnice. În Coreea se consideră că magnolia exprimă perfect feminitatea, inocența și frumusețea, iar uleiul esențial al acestei flori este considerat a fi un afrodiziac foarte puternic. Este un parfum irezistibil!