Top fashion: Bluze pentru un look elegant și original

În garderoba feminină conține articole de bază precum și articole care sunt în tendințe, dar care vin și pleacă în fiecare nou sezon. Baza include bluze de calitate care se combină armonios cu aproape toate lucrurile.

Vă propunem în continuare o selecție de bluze la modă care vă vor fi de mare ajutor în crearea ținutelor elegante.

Un model supradimensionat din stofă de in. Mânecile și decolteul sunt decorate cu dantelă delicată și elegantă.

1.

Acest model are manșete late, inserții din dantelă și guler cu volane elegante. Această bluză este potrivită atât pentru fiecare zi, cât și pentru un eveniment festiv.

2.

Aceste bluze delicate realizate sunt formatul perfect pentru look-uri elegante neobișnuite. Combinați-le cu blugi și veți arăta impecabil. 

3.

Această bluză de culoarea salviei este foarte originală. Punctul culminant al acestui model sunt inserțiile delicate din dantelă.

4.

O bluză de mătase este alegerea doamnelor adevărate. Cu această bază puteți crea multe imagini diferite. 

5.

6.

Romantismul nu dispare niciodată. Couturierii continuă să ne propună bluze elegante și la modă din mătase naturală. Decolteul adânc este un bonus suplimentar pentru femeile care doresc să-și etaleze frumusețea la maximum.

7.

Noutatea anului 2022 este bluza cu volane. Acest model este romantic și jucăuș în același timp. Nu este obligatoriu să combinați astfel de modele cu fuste deoarece arată minunat chiar și cu blugi sau pantaloni clasici.

8.

Următoarea noutate a acestui an este bluza cu umerii lăsați și decorată cu funde romantice.

9.

10.

11.

Aceste modele sunt spectaculoase și neobișnuite deoarece au o asimetrie pronunțată. Datorită accentului pus pe talie, silueta va avea linii fine și grațioase.

12.

13.

14.

Imprimeul geometric a devenit o sursă de inspirație pentru couturieri.

15.

16.

Ce model de bluză v-a plăcut?