Top 8 vedete care nu s-au cheltuit pe ținute haute couture noi, ci le-au refăcut cu îndemânare pe cele deja purtate. Acestea arată superb!  

Până de curând, vedetele respectau fără nici o vorbă regula: să nu iasă în public în aceeași ținută de două ori. Doar că, în ultimii ani, acest postulat învechit a fost încălcat fără milă și nu în zădar: în primul rând, natura le mulțumește pentru fiecare apariție în aceeași rochie, iar în al doilea rând, vedetele sunt atât de pricepute la modificarea ținutelor sale, încât practic, nu se observă nici o asemănare.

Noi am comparat fotografiile a 7 vedete, care au apărut în aceleași ținute și nu doar o singură dată. Am fi dorit și noi să purtăm una și aceiași rochie dar, totodată să nu fie recunoscută de lume. Iar în bonus veți găsi un mic ”puf” de nostalgie de la Blonda legală.

1. Jennifer Lawrence 

La prima vedere, nu putem observa că în ambele fotografii Jennifer Lawrence poartă aceeași rochie de la marca Philosophy. Actrița a purtat-o pentru ​​prima dată pe covorul The Hollywood Reporter în 2017. Un an mai târziu, a decis să-și ”plimbe” din nou ținuta, apărând în aceasta la nunta prietenei sale Amy Schumer.

Lawrence a schimbat doar un singur detaliu: a lăsat puțin rochița neîncheiată. ”Poate că am vrut ca fiecare invitat al nunții să se gândească: Oh, a făcut-o pentru mine.” – glumește actrița.

2. Saoirse Ronan

Vedeta ”Little Women” a mers și mai departe – și-a refăcut ținuta fără a fi recunoscută. În 2020, a apărut la ceremonia BAFTA într-o rochie neagră din satin, cu o croială destul de modestă. Iar pentru premiul Oscar din același an, ea, împreună cu marca Gucci, a modificat rochia astfel încât să nu existe nici un indiciu către look-ul anterior: a schimbat croiala decolteului, a adăugat un volan șic și o fustă albastră.

3. Kate Middleton 

Ducesa de Cambridge este renumită pentru abilitatea sa de a ”repeta” ținutele, dar de fiecare dată să arate într-un mod nou. De exemplu, iată cum Kate a refăcut rochia deja îmbrăcată, marca Alexander McQueen. Pentru prima dată a purtat-o la ceremonia BAFTA în 2017. Câțiva ani mai târziu, Kate a decis să-o poarte din nou, dar cu un decolteu modificat.

Cu rochia galben deschis, de la designerul Emilia Wickstead, ducesa a decis, de asemenea, să nu să se despartă. S-a dovedit că a fost suficient să se adauge doar o curea fină de aceeași nuanță și rochița a strălucit cu culori noi.

4. Cate Blanchett 

La premiul BAFTA 2016, Kate a purtat pentru prima dată un top asimetric marca Alexander McQueen, completat cu o fustă decorată cu pene negre. Același top a strălucit într-un mod cu totul nou la Festivalul de Film de la Veneția din 2020, când Kate și-a schimbat fusta dramatică și a preferat pantaloni negri eleganți.

5. Hailey Bieber 

Modelul știe să arate diferit chiar și în același costum maro. Pentru prima dată, ea l-a completat ​​cu accesorii negre: pălărie, geantă de mână și papuci cu puf. Și-a mai suflecat neglijent cracul pantalonului de pe piciorul stâng. În al doilea caz, Hailey a ales să se limiteze la pantofi stiletto transparenți.

6. Catherine Zeta-Jones 

În octombrie 2006, Catherine Zeta-Jones a îmbrăcat Little Black Dress cu paiete la ceremonia de decernare a premiilor revistei Glamour. 2 ani mai târziu, actrița a fost văzută purtând aceeași rochie, dar de data aceasta a completat-o ​​cu o pelerină mai puțin obișnuită, broșă și alte podoabe.

7. Sarah Jessica Parker  

Rochiile lui Carrie Bradshaw au devenit iconice imediat după lansarea serialului ”Sex and the City”. Atașarea nebună pentru ținutele eroinei nu a ocolit-o nici pe actriță. Actrița a ieșit în rochia de pe platoul de filmare pe covorul roșu – pentru ceremonia de decernare a premiilor Vogue din 1997, Parker a purtat rochița mică pe care mulți fani ai serialului au îndrăgit-o foarte mult.

Bonus: Reese Witherspoon 

Și această actriță păstrează ținutele pe care le-a moștenit după filmări. În cinstea aniversării a 15 ani a filmului ”Legally Blonde”, în 2016, ea a decis să repete una dintre celebrele sale imagini. În Instagram, Reese a postat un videoclip în același top cu dungi și basca roz. Este demn de remarcat faptul că astăzi această ținută pare nu mai puțin relevantă decât acum 20 de ani.

După filmări, Reese Witherspoon a luat și vestitul costum de iepuraș și îl păstrează până în prezent. Puțin probabil că îl mai îmbracă pe undeva, dar de ce să nu împărtășească fanilor sentimentele sale nostalgice?

Cât de des cumpărați articole vestimentare pe care le purtați o singură dată? Așteptăm cu drag comentariile dvs.