Top 8 modele de rochii, care vor fi la modă în 2021! 

Ce bine este că acum se poartă rochii! Vă puteți imagina că un timp nu se purtau rochii? De exemplu, la sfârșitul secolului era imposibil ca o fată să îmbrace o rochie – această piesă se considera de modă veche. Practic toate fetele purtau doar blugi, sau ansambluri în stilul hardcore.

Este plăcut să vedem fetele de astăzi care găsesc un motiv să iasă undeva într-o rochie feminină, chiar în ciuda faptului că feminismul devine tot mai acerb pe podiumuri și în revistele de modă.

Acum, toate fetele știu: rochiile sunt absolut necesare pentru vară și primăvară, de aceea numaidecât le cumpără! Deci, ce fel de rochii vom purta în noul sezon?

1. Cu guleraș

Ceva asemănător se purta și în anii ’80 ai secolului XX, dar era un decolteu V destul de adânc și gulerul brodat atârna destul de jos. Astăzi este relevantă o opțiune mai fină – un guleraș pătrat sau rotunjit.

1.1

Unele magazine oferă gulere detașabile de lux, care sunt purtate de fashioniste cu un pulover obișnuit, bluză, cămăși, sau chiar și jachete. Gulerele pot fi transparente, realizate din țesătură foarte ușoară.

Cui i se potrivesc? Dacă aveți peste 50 de ani, atunci aceasta nu este opțiunea dvs. Deși, dacă sunteți o bunică cu firea excentrică, un astfel de guleraș vi se va potrivi cu siguranță. În rest, toate fetele îl pot asorta cu articolul vestimentar preferat.

1.2 

2. Rochii de piele

Acum multe articole vestimentare se coase din piele. De asemenea și rochiile sunt propuse într-o varietate imensă de stiluri – de la trapez romantic, la sportive și mulate. Cele romantice din piele arată mai puțin obișnuit, dar sunt în tendință – mâneci bufante, gulere cu pliuri și alte detalii. Presupunem că majoritatea fetelor nu vor purta piele, ci piele ecologică. Deci, țineți-vă atunci: să nu înghețați sau să nu vă sufocați!

2.1

3. Rochii cu umeri mari și mâneci bufante

Apropo, despre umeri mari și mâneci bufante: moda continuă pentru aceste detalii și promite să se mai rețină pentru o bună perioadă de timp. Mâneci voluminoase romantice, umeri largi veți vedea anul acesta chiar și pe rochiile de tip cămașă. Rochiile pot fi din orice țesătură. Deci, mâneci bufante și accent pe umeri – asta este tendința anului 2021. Apropo, nu contează dacă este o rochie scurtă sau una lungă.

3.1

4. Rochie cu volane suprapuse

Aceasta nu este o togă romană antică, ci o fustă stil spaniol, latino-american, cu o cascadă de volane suprapuse, în mai multe niveluri. Este dificil să ne imaginăm acest lucru iarna, dar vara însuși Dumnezeu a poruncit să profităm de această tendință. Să știți că volanele asimetrice vor fi deosebit de relevante. Aici puteți juca cu lungimea – fie mini, midi sau chiar maxi.

4.1

5. Rochii cu franjuri

Anterior cu franjuri erau decorate genți, pulovere sau jachete. Acum cu franjuri vor fi înfrumusețate și rochiile, deși uneori se pare că doar fusta este confecționată din franjuri. Aici puteți folosi un truc: cumpărați doar o fustă cu franjuri, pe care o puteți asorta cu alte articole vestimentare, chiar și cu diferite rochii. Acest stil va sublinia în mod favorabil grațiozitatea dvs, arată interesant mai ales în dans. Doamnele plinuțe ar trebui să fie mai atente la o astfel de alegere, deoarece franjurile adaugă câteva kilograme în plus.

5.1

6. Rochie cu plasă 

Anul acesta rochia cu plasă este la modă. În acest sezon o puteți folosi pentru orice tip de ținută.

6.1

7.  Rochii de tricot

Le-am purtat iarna, doar că în culori mai întunecate și din țesătură mai densă. Le vom purta și vara, dar tricotate mai fin. Comoditatea este mai presus de toate!

7.1

8. Rochii cu diverse tăieturi

În 2021, diverse tăieturi pe rochii vor fi la modă, chiar în cele mai neașteptate locuri: nu numai în față sau lateral în zona fustei, ci și la talie, pe spate sau pe piept. La dorință puteți să luați o rochie din garderoba dvs și să faceți o tăietură rotundă sau ovală, fie pe spate, fie la mâneci. E o glumă, dar de ce nu? Încercați!

8.1

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!