Top 8 greșeli pe care le comit multe femei, când crează o imagine cu blugi!

În modă, limitele sunt practic ”șterse” și acum puteți purta orice. Doar că, principiile de bază ale combinării culorilor, texturilor și proporțiilor nu au fost anulate. Deci, dacă doriți să subliniați profitabil avantajele siluetei dvs, acestea ar trebui totuși luate în considerare.

Echipa Fă Singur a studiat cele mai frecvente greșeli care sunt comise la alegerea articolelor vestimentare pentru o ținută cu blugi. Vă invităm să le urmăriți mai jos:

8. Blugii skinny cu o geacă lungă mulată 

Ca atare, nu este nimic în neregulă cu această combinație populară, ci doar atâta timp cât nu vorbim despre anumite tipuri de siluete. De exemplu, dacă aveți șoldurile pline, o geacă lungă matlasată, strânsă pe corp, îmbrăcată peste blugi skinny, nu numai că va face talia să ”dispară”, dar va accentua și mai mult plinătatea feselor și șoldurilor. Dacă alegeți o geacă scurtă și strânsă cu aceiași blugi, obțineți un efect invers – veți accentua excesiv zona umerilor.

Cu blugii de tip boyfriends, skinny sau obișnuiți cu talie înaltă, se vor ”împrieteni” foarte bine cu gecile de tip oversize.

7. Cizme înalte 

Blugii mulați, asortați cu cizme înalte strânse pe picior, reprezintă probabil una dintre combinațiile preferate ale femeilor. Doar că, există câteva detalii demne de reținut. În primul rând, înălțimea este diferită: cizmele care se termină în zona gambei pot mări șoldurile și pot scurta vizual orice picior. În al doilea rând, dacă gamba piciorului este plină, va arăta și mai plină, dacă băgați blugii în astfel de cizme.

Pentru a evita aceste efecte, încercați să optați pentru cizme până la genunchi. O altă opțiune este înlocuirea completă a cizmelor înalte cu botine sau ghete, în special cu o tăietură în față, dacă doriți să vă alungiți vizual picioarele.

6. Curea cu cataramă mare 

Curele cu catarame mari ba sunt la modă, ba se demodează, dar un lucru este cert – în combinație cu blugii, un astfel de accesoriu evocă inevitabil asocieri cu Vestul Sălbatic. Dacă v-ați săturat de un astfel de look caricaturizat, e mai bine să acordați preferință opțiunilor mai minimaliste, care completează delicat imaginea. Nu este nevoie ca catarama să atragă toată atenția asupra sa.

5. Accesorii din denim 

Abundența denimului în imagine denotă un prost gust. Un lucru este să combinați blugi și o jachetă denim, ceea ce este acceptabil de către designeri (sub rezerva anumitor reguli). Și cu totul altceva sunt pantofii, pălăriile, gențile și curelele din denim. Dacă doriți armonie și apreciere în aspect, mai bine e să păstrați astfel de accesorii pentru imagini cu alte tipuri de haine.

4. Pălărie cowboy 

Pălăria cowboy asortată cu denim crează un aspect caricaturist a unui șerif local sau al unui muzician country (dacă mai purtați și cizme cowboy). Dacă sunteți un mare fan al pălăriilor și nu aveți de gând să refuzați complet acest accesoriu, atrageți atenția la modele precum fedora, trilby sau panama.

3. Blugi cloș cu sandale 

În ciuda marii tentații de a folosi această combinație datorită comodității sale, nu merită să faceți acest lucru, cel puțin pentru că blugii vor fi tăvăliți pe jos și se vor rupe suficient de repede. Un astfel de model este conceput pentru a alungi vizual picioarele și pentru a completa acest efect ci nu a-l reduce, este mai bine să purtați pantofi cu toc pentru un aspect de seară sau pantofi cu platformă pentru ținuta de zi. Sandalele cu talpa plată, s-ar potrivi mult mai bine cu blugii skinny sau cei drepți.

2. Blugi negri cu curea maro

Blugii negri sunt, fără îndoială, cea mai populară alternativă la blugii tradiționali albaștri, dar există reguli pentru a îi purta. Deci, nu este de dorit să combinați blugii negri cu o curea maro. Ideea nu este doar că combinația acestor culori nu este atât de profitabilă, dar astfel de reguli sunt dictate de modă, în care prevalează monocromul. Centura nu ar trebui să devină o vedetă a imaginii, ci doar o completare abia vizibilă.

1. Blugi scurtați cu botine 

Problema cu blugii scurtați combinați cu botine este cam aceeași precum cu cizmele la mijlocul gambei: proporții greșite, care vă fac picioarele să pară mai scurte.

Având în vedere că blugii 7/8 sunt în mod inerent un articol vestimentar de vară, ar fi corect să menționăm că orice tip de încălțăminte văratică este o prietenă adevărată a acestora – de la adidași, la sandale și platformă. Dacă vorbim despre perioada primăvară-toamnă, ar fi mai bine să purtați botine alungite sau cizme înalte. Iar în absența acestora, este corect să acordați preferință blugilor de lungime standard, care le puteți băga în interior sau aranja deasupra cizmelor.

În concluzie, dorim să notăm că moda este un lucru schimbător și cel mai important, este destul de individuală, ceea ce înseamnă că toate acestea nu sunt reguli obligatorii, ci doar sfaturi și observații. De aceea, nu uitați să vă concentrați asupra propriului gust și simț a frumosului. Purtați ceea ce vă place și ceea ce vă accentuează avantajele.

Ce imagini cu blugi vă plac cel mai mult? Așteptăm cu drag comentariile dvs.