Top 7 țări care diferă de restul lumii, atunci când ne referim la regulile de conduită în camera de baie!  

Tradițiile, cu privire la ceea ce facem în camera de baie, diferă de la țară la țară. De exemplu, dacă vizitați Coreea, veți găsi multe lucruri care vă pot surprinde sau chiar șoca. Chiar și felul în care oamenii se spală pe mâini vi se va părea mai puțin obișnuit: în toaletele publice în loc de un dozator, puteți vedea un dispozitiv ciudat cu un calup de săpun.

Drag cititor, noi am studiat obiceiurile conduitei în camera de baie din diferite țări și am dori să vă povestim despre cele mai netradiționale.

1. Puteți vedea săpun neobișnuit în toaletele publice din Coreea.  

Suntem obișnuiți să vedem peste tot dozatoare cu săpun lichid în toalete, dar oamenii care au fost în Coreea, la sigur, au întâlnit un dispozitiv local unic. Bloggerii scriu că, să găsiți un calup de săpun la toaletă este deja un mare noroc. Cel mai adesea, acesta va fi atârnat de o bară de fier, așa că, pentru a vă spăla pe mâini, va trebui să le frecați de săpun.

2. În toaletele publice din Japonia, puteți găsi un buton de panică. 

Unele toalete publice din Japonia au un dispozitiv foarte util – butonul de panică. Uneori, străinii îl confundă cu butonul de scurgere a apei. Ea trimite un semnal către paznic, care trebuie să verifice cabina. Deci, este un instrument foarte util, în special pentru japonezii vârstnici, care ar putea avea nevoie de ajutor.

3. Japonia are un sistem ”Sound Princess”.    

Unele japoneze se rușinează, atunci când altele le pot auzi când sunt la toaletă. Pentru a reduce stresul și a ascunde sunetele, inginerii au dezvoltat un dispozitiv care generează sunetul de spălare a apei, iar doamnele nu trebuie să pornească apa și să o risipească inutil.

4. Un vas WC turcesc poate fi găsit în multe locuri din China. 

Astfel de vase tradiționale sunt utilizate în multe părți ale Chinei, în special în toaletele publice. Unora le este destul de greu să mențină echilibrul în această poziție, mai ales dacă este o toaletă într-un tren chinezesc.

5. Toaletele din Cambodgia sunt echipate cu dușuri igienice. 

Toaletele din Cambodgia au mai multe trăsături distinctive. În primul rând, toaletele publice sunt rareori găsite acolo. În al doilea rând, hârtia igienică uzată de acolo trebuie aruncată în găleată, deoarece multe sisteme de canalizare nu pot face față acesteia. În al treilea rând, un duș igienic poate fi găsit lângă toaletă, care este utilizat atât pentru curățare, cât și pentru spălare.

6. Oamenii din Antarctica folosesc toalete portabile. 

Călătorii vorbesc despre corturi speciale de toaletă în Antarctica. Puteți vizita o toaletă specială pentru diferite nevoi. Toaletele de tip 1 sunt portabile și pot sigila deșeurile umane într-o pungă de plastic. Aceste toalete portabile japoneze sunt foarte interesante: deci, după chestiile necesare, trebuie să apăsați un buton pentru a împacheta conținutul toaletei într-o pungă. Procesul durează 2 minute. Apoi acest pachet poate fi aruncat la coșul de gunoi.

7. În Indonezia, mâna stângă este folosită pentru toaletă, iar cu cea dreaptă a mâncă. 

În unele culturi, oamenii își împart mâinile după principiul ”igienă” și ”hrană”. Indonezia este una dintre ele. Localnicii pot considera că este nepoliticos dacă le transmiteți ceva cu mâna stângă, deoarece este considerată ”mâna pentru toaletă”. Transmiterea și atingerea mâncării se face doar cu mâna dreaptă.

Ce alte obiceiuri de conduită în camera de baie cunoașteți? Care a fost cea mai originală toaletă pe care ați văzut-o? Așteptăm comentariile cu drag.