Top 7 secrete pe care trebuie să le știe fiecare utilizator Viber

Mulți dintre deținătorii smartphone-urilor au instalate aplicații de mesagerie. Una dintre cele mai populare este Viber. Această aplicație pentru telefonul mobil a cucerit de mai mult timp inima utilizatorilor săi. Însă, nu toți utilizatorii cunosc toate secretele Viber-ului. Dacă doriți să cunoașteți cum să-l utilizați mai bine, atunci citiți acest articol.

Secretele aplicației Viber

1. Ascundeți informația despre când ați intrat ultima dată pe Viber.

Accesați opțiunea „Setări – Confidențialitate” și deconectați statutul „În rețea”. Chiar dacă veți accesa Viber-ul nimeni nu va ști despre asta.

2. Ascundeți statutul despre citirea mesajelor

Interlocutorul nu va ști dacă ați citit mesajul lui dacă veți deconecta această opțiune. Accesați Setări – Securitate și scoateți bifa de la opțiunea despre citirea mesajelor.

3. Nu încărcați memoria telefonului

Fișierele foto și video se salvează nemijlocit în telefon. Pentru a nu umple memoria telefonului, deconectați această opțiune. Accesați Setări – Multimedia și deconectați Păstrați în galerie.

4. Expediați jurnalul mesajelor pe email

Puteți crea o arhivă a mesajul de pe Viber prin transmiterea acestora pe email. În Viber un text poate fi transmis astfel: Setări – Sunete și mesaje – Transmiterea jurnalului de mesaje.

5. Ascundeți fotografia de profil pentru utilizatorii necunoscuți

Dacă nu doriți ca fotografia de profil să fie văzută de toți utilizatorii, accesați Setări  – Confidențialitate – Foto de profil – Nimeni. Acum utilizatorii care nu sunt în lista de contacte nu vor vedea fotografia.

6. Ascundeți statutul „Folosește aplicația”

Un alt truc: aproape toate aplicațiile și jocurile pe care le instalați în telefon se sincronizează cu Viber-ul. Astfel ele sunt accesibile și pentru celelalte persoane din lista de contacte. Această funcție poate fi deconectată dacă scoateți bifa de la „Folosiți aplicația” din meniul Setări – Confidențialitate.

7. Setați o parolă

Dacă nu doriți ca persoane străine să citească mesajele dvs. puteți seta o parolă pentru Viber. Însuși Messengerul nu propune această opțiune, însă acest program poate fi ușor descărcat în orice App Store.

Cu siguranță aveți mulți prieteni care utilizează Viber-ul, dezvăluiți-le și lor aceste trucuri.