Top 7 modele de încălțăminte, pe care le vor purta toate fashionistele odată cu venirea primăverii!

În primăvara anului 2021 cei mai populari vor fi atât pantofii moderni confortabili, cu talpa plată, care pot fi purtați de dimineață până seara, cât și cei cu tocuri înalte și vârf decupat. Deci, să aflăm mai detaliat ce vor purta femeile la începutul acestei primăveri.

1. Ghete Chelsea

Această încălțăminte subliniază frumos suplețea picioarelor și le oferă libertate de mișcare. Talpa confortabilă și partea superioară din piele moale sunt elementele datorită cărora ghetele Chelsea vor arăta bine chiar și în timpul activităților de-a lungul zilei.

1.1

Ghetele Chelsea pentru femei arată perfect atât cu rochii fine evazate, cu imprimeu floral simpatic, cât și cu blugi. Nu veți greși dacă alegeți ghete cu talpă plată confortabilă, în culori calme sau în alb!

1.2

1.3

1.4

2. Botine cowboy

În primăvară, botinele cowboy sunt o alegere practică pentru rochii, fuste și pantaloni scurți. Se asortează minunat și cu rochii tricotate oversize, fuste tip creion și blugi clasici. Modelele negre le puteți pune în dulap pentru toamnă. Pentru primăvara anului 2021, alegeți botine cowboy roșii, albe sau bej.

2.1

2.2

2.3

3. Botine stiletto

Sunt ideale pentru femeile care preferă ținutele feminine. Se potrivesc perfect stilului de fiecare zi. Le puteți asorta cu pantaloni sau blugi drepți și conici, în set cu tricou pe gât sau o cămașă albă clasică.

3.1 

Botinele stiletto, de asemenea, arată minunat cu rochii. O rochie reliefată în combinație cu această încălțăminte este o opțiune foarte atractivă și feminină.

3.2

3.3

4. Mocasini

Primăvara este timpul pentru pantofi în stil retro, precum mocasinii. Deci, ar fi frumos să aveți o pereche de mocasini în galben sau albastru. Nu mai puțin la modă vor fi nuanțele de maro nobil și alb impecabil, care sunt perfecte pentru orice stil.

4.1 

Culorile neon și cele saturate vor fi, de asemenea, un hit al primăverii 2021.

4.2 

4.3 

Tot odată, nu uitați și de detaliile suplimentare pe pantofi, cum ar fi lanțuri de argint sau catarame de aur.

4.4

5. Adidași

Adidașii sunt absolut necesari pentru fiecare femeie, în special aceasta are un stil de viață activ. Sunt eleganți, confortabili și foarte practici. Modelul alb se va potrivi minunat în orice stil, adăugând o atmosferă de relaxare în mediul urban. Adidașii vă vor asigura confortul și comoditatea chiar și în cea mai încărcată zi.

5.1

5.2

5.3

5.4

6. Ghete cu șireturi

Ghetele cu șireturi vor fi populare nu numai în această iarnă! La fel ca adidașii, principalul lor avantaj este confortul și comoditatea. În 2021, le vom purta atât cu articole vestimentare de bază, simple, cât și cu combinații mai elegante.

6.1

Asociați ghetele cu pantaloni din piele și o cămașă fleece la modă pentru un look care vă va face la sigur remarcabile.

6.2

6.3

6.4

6.5

7. Converse clasici

Tenișii de damă Converse reprezintă un hit în primăvara anului 2021. Sunt ideali pentru femeile care apreciază confortul, stilul liber și un stil de viață activ. Fetelor ce adoră acest gen de încălțăminte, le recomandăm să aleagă nuanțe de negru, albastru închis sau culori pudrate.

7.1

7.2

7.3

Să fiți frumoase mereu!