Top 7 modele de încălțăminte, actuale în anul 2020 – merită toată atenția noastră!

Este timpul să vă gândiți la actualizarea garderobei de primăvară-vară.

În primul rând vă recomandăm să acordați atenție la noutățile sezonului, în care veți arăta uimitor.

Să vedem în continuare ce modele de încălțăminte vor fi la modă în următorul sezon:

1.

Sandale.

Următoarele modele vor fi, cu siguranță, printre principalele tendințe ale verii viitoare. Se potrivesc perfect pentru perioada de vacanță și le puteți purta cu o pereche de pantaloni scurți, cu tricouri largi sau cu rochițe de vară.

2.

3. 

Cizmulițe albe.

Se consideră că încălțămintea de culoare albă atrage prea multă atenție și nu este destul de practică. Dar, după cum puteți observa, culoarea albă este, în general, un favorit al ultimilor ani. Aceste cizme până la gleznă sunt foarte versatile, le puteți purta atât la birou cât și pentru a merge la unele evenimente. Se combină perfect cu fuste sau rochii midi, precum și cu costume cu pantaloni.

4.

Vârful pătrat.

Acest model este la modă încă din anul trecut, dar în acest an este completat cu decoruri metalice și poate fi din piele, piele de căprioară sau catifea. Pot avea și platformă ascunsă. Se va combina perfect cu haine oversize sau cu ținute în stilul minimalist.

5. 

Tocuri neobișnuite.

Tocurile sculptate au ajuns deja pe podium și tind să devină un adevărat hit al sezonului. O puteți purta cu ținute mai sobre sau asorta cu o rochii mai neobișnuite.

6.

7. 

Sandale cu catarame.

Designerii ne propun foarte multe modele de acest fel pentru vara următoare. Cataramele pot fi mari, mici sau câteva. Aceste sandale se vor potrivi perfect cu orice ținută.

8.

9. 

Sandale cu funii.

Nodurile în stil marin vor fi un decor frumos și original. Puteți purta asemenea sandale în timpul vacanței sau pentru a ieși la o plimbare.

10. 

Adidași originali.

La momentul actual adidații au devenit un adevărat trend, datorită modelelor foarte originale.

11.

12. 

Completați-vă garderoba cu o nouă pereche de încălțăminte care vă va ajuta să creați ținute noi și frumoase pentru sezonul de primăvară-vară.