Top 7 modele de îmbrăcăminte exterioară primăvăratică, care ar trebui să fie în garderobă!

Primăvara este un anotimp mult așteptat. Este vremea când orice femeie dorește să strălucească la propriu. Deoarece vremea e încă răcoroasă, ne vin în ajutor hainele exterioare. Cu ajutorul unui articol de model actual, puteți crea cele mai stilate ținute. Vă prezentăm mai jos cele mai actuale modele de îmbrăcăminte exterioară, perfecte pentru primăvara 2021:

1. Palton cu două rânduri de nasturi.

Această primăvară este deosebit de importantă pentru noi toate, deoarece anul trecut izolarea generală a făcut imposibilă nu doar plimbarea în aer liber, dar și să ne simțim încrezătoare, frumoase și uimitoare în noul palton. E timpul să ne recuperăm și să fim la modă. Primul model care poate deveni o parte integrantă a garderobei de bază este o paltonul cu două rânduri de nasturi. Paltonul laconic, cu o croială liberă, vă permite să creați atât un aspect clasic elegant cât și unul în stil casual.

1.1

2. Trench 

Cum în primăvară să ne trecem fără un trenci bun? În acest sezon lungimea și croiala este foarte importantă. Modelele reliefate și scurtate nu sunt relevante. E mai bine să acordați preferință celor calitative, cu o croială liberă, în care să vă fie comod.

2.1

3. Vestă

Vesta nu se demodează niciodată, dar croiala sa se schimbă în funcție de tendințele modei. Astăzi, vestele voluminoase, matlasate și laconice sunt apreciate. Cel mai bine este să fie cu gluga detașabilă. Așa veți obține un articol mai funcțional, pe care îl puteți purta cu un hanorac cu glugă sau jachetă subțire.

3.1

4. Palton în carouri

Carourile reprezintă o altă tendință de durată. Deci, o haină în carouri poate fi considerată o investiție bună în garderobă, ce va servi mai mulți ani. Pentru ca haina exterioară să servească cât mai mult timp, merită să acordați preferință calității și unui model actual. Ultra-trendul este printul ”pied-de-poule” sau ”vichy”. Ambele opțiuni sunt versatile și pot fi combinate cu orice altă imprimare. În același timp, adaugă lux și nobilime imaginii.

4.1

5. Palton parte peste parte, cu cordon.

Este un alt model de palton, care este considerat de bază și se potrivește absolut tuturor femeilor. Comparativ cu paltonul cu două rânduri de nasturi, haina exterioară parte peste parte va crea o imagine mai romantică și mai feminină, subliniind în același timp demnitatea unei siluete atractive.

5.1

6. Jachetă de tip cămașă lungă.

Noul articol al sezonului trecut, care nu a reușit să se arate în toată splendoarea sa din cauza izolării, nu are de gând să renunțe la pozițiile de top în acest an. Puteți fără griji să vă cumpărați o astfel de haină. Ar fi mai relevant s-o alegeți într-o nuanță neutră. Va fi la modă mult timp.

6.1 

6.2

7. Sacou de lână.

O alternativă minunată la palton este sacoul de lână. Moda de ”multe straturi” permite purtarea și a celui de-al doilea strat ca îmbrăcăminte exterioară. Deci, pe vreme răcoroasă purtați sacoul de lână cu tricou pe gât sau un pulover, iar în sezonul cald – cu un top sau o bluză.

7.1

7.2

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!